China DE KNOPEN VAN HET DENIMmetaal fabrikant

Het antieke Denimmetaal knoopt Zilveren de Jeansknoop van het Kleurenmetaal voor Kleding dicht

Productdetails:
Plaats van herkomst: Knopen online
Merknaam: DENIM METAL BRASS BUTTONS
Certificering: Environmental Standard:OEKO-TEX
Modelnummer: De bulkknopen van Jeansbevestigingsmiddelen • Online jeansknopen • De Fabrikanten van de jeansknoop
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Bulkknoopfabrikanten & leveranciers
Prijs: Buttons for Sale: Cheap, Discount Buttons
Verpakking Details: DE UITVOERkartons
Levertijd: 6 - 15 WERKDAGEN
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: De Knoopgroothandel van het metaaldenim, de Leveranciers van de Denimknoop
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Knooptype: DE STEELknoop VAN DE JEANSknoop Materiaal: Metal
kleur: Strook, Zwart oud zilver Kies Grootte: 14L 16L 18L 20L 22L 24L 28L 32L
Design: Het AANGEPASTE GEGRAVEERDE EMBLEEM, OEM orden is welkom HET ONTVANGEN VAN TIJD: VERWERKINGStijd + HET VERSCHEPEN TIJD
monsters: Beschikbaar Druk het verschepen uit: 4 - 6 WERKDAGEN

Productomschrijving

de knoopjeans knopen, knopenfabrikant, de Knoop Antieke Zilveren Kleur van Metaaljeans voor Kleding dicht
• materiaal: koper, zinklegering
• kleur: het galvaniseren, het bakken verf, druipend plastiek

De Specificatie van de knopengrootte

  10.0MM 12.5MM 14.0MM 15.0MM 18.0MM 21.0MM 23.0MM 24.0MM 25.0MM
De grootte van jeansknopen

De knoopeigenschappen van het zakmetaal
De ingebedde schildzak, allebei die de tendens van de elementen van de cowboyslijtage aanhangen, en brengt een betekenis van vers en modieus ontwerp.

De cowboyknopen

De Knopen van denimjeans hebben in een wereld-erkende vorm van haute-coutures geëvolueerd.

‚DENIM‘ -- een buitenlands woord, aan gebruik ‚DENIM‘ -- verwijst naar DENIM, een ruwe, geweven stof geverfte indigo, of DENIM Met andere woorden, zijn alle jeans denim. De eenvoudige grondbeginselen van denim knoop-onderaan kleding zijn niet meer een „gaan met de stroom“ punt.
Soms maken zij u leuk, soms maken zij u koelen.

Denimvest dat met knoopsluiting en nagels wordt gedetailleerd. De Verenigde Staten zijn de geboorteplaats van denim. De natuurlijke plaats om te beginnen is met Amerikaanse tannine. Van 1853, toen de eerste denimjeans werden gemaakt, zijn de Amerikaanse tannine rond meer dan 150 jaar geweest. In termen van het aantal tanninemerken, is het de eerste van de wereld.
Het leven is volledig van ongedisciplineerde en spontane Amerikanen, is de Tanninestijl comfortabeler, benadrukt het koel, toevallig en individueel.

Wanneer het over de oorsprong van denimknopen komt, is het natuurlijk om over de oorsprong van denimkleding te spreken. Het denim, of het Denim in English.The-oorsprong van de naam schijen een beetje van een gemengde zak. Deze taaie, praktische, ruwe stof werd gebruikt om zeilen te maken toen Columbus de nieuwe wereld vijf honderd jaren geleden ontdekte. De doek werd genoemd „Serge DE Nîmes“ in het Frans omdat het oorspronkelijk in de Franse stad van Nimes.When de doek werd gemaakt, Serge DE Nîmes, eerst werd gebracht aan Engeland, de Engelse handelaars het moeilijk vonden om het Franse woord ‚Serge DE Nîmes“ te spelen; vandaar zijn afkorting, Denim, of soms het denning.

BESCHRIJVING

 

Het antieke Denimmetaal knoopt Zilveren de Jeansknoop van het Kleurenmetaal voor Kleding dicht

De Knopen van het jeansmetaal

 

Het getijde is niet zo sterk aangezien de wind, Elk seizoen een verschillend heet manierpunt heeft,
Maar de schrijvers uit de klassieke oudheid zullen altijd een plaats op manier, de in, veelzijdige deniminzameling nemen hebben.

 

Materiaal: Messing of Legering

 

Typestijlen:

 

de Jeansknoop van 1.Traditional Sandard: met zijn aangepast met de kopspijker van de Antimoniumschroef.

 Eigenschap: De „uitstekende“ prestaties van trekken sterkte terug. Algemeen & Economie,

2.Swivel jeansknopen: Op omwenteling-gebaseerd; De prestaties van „Nice“ van trekken sterkte terug. Hoog - kwaliteitsrang & Populair.

3.Non-wartel basis: Gebaseerde niet-omwenteling; De „hoge“ prestaties van trekken sterkte terug. Hoogwaardig & Populair,

DETAILvertoning

Knoop met gevoelige details

Het vasteland Europa, huis aan Milaan en Parijs, neemt de bijl en herinterpreteert tannine.
De Europese tannine werpen hun Amerikaanse ruwheid en wildness, met avantgardeontwerp en unieke het maken geboden nieuwe mogelijkheden voor tannine af. Speel een „modieuze“ manierbetekenis,
De pasvorm is slanker en meer curvy. Bovenkant van de van-de-schouder schetst de bloemendruk, de mooie lente het gevoelige gevoel, Slank denim met flounces, meisje bevallige kromme toont, slim toon slanke enkel.

TOEPASSING

  • Toevallige Kleding

  • Leerkleding

  • Windjekker

  • Jean

  • Sport/Openlucht

ONTDEK MEER

HET KIEZEN VAN DE GROOTTE VAN JEANSknopen

Hoe te om de grootte van knopen te meten

De knoopdiameter voor knoopgrootte, meet de buiten grootste diameter

Van de de Grafiekgrootte van de KNOOPgrootte de Grafiek „L“ betekent Ligne, de traditionele maateenheid voor het meten van knopen:

Wij verstrekken diverse diameters van de grootte van Jeansknopen. Gelieve te zien verder sommige specificaties bekijken:

DE KNOPEN VAN DUIMjeans RANGSCHIKKEN: 1 (binnen) =25.4 (mm) Wij gebruiken millimeter voor het gegeven van maateenheid. Een waarde van duim is een benadering voorstelt bekeerling van millimeter, die niet aan de daadwerkelijke metingen van millimeter zou kunnen gelijkwaardig zijn. Aangezien verhoogt het verhogen van de verscheidenheid van het knopenproduct de verzoeken van klanten die verschillende groottespecificatie vinden die met hun behoeften aanpassen. Boven metingen niet precies zou kunnen worden getoond evenals variatie die reeds zou kunnen beïnvloed te zijn. Deze metingen kunnen als resultaat van de snelle actiewijziging van en de nieuwe veroorzaakte producten verouderd of verouderd zijn. Wij waarderen het wat tijd kan vergen om de noodzakelijke updateinformatie te krijgen. Tevreden om ons te contacteren zo kunnen wij verdere informatie en de oplossingenaanbieding verstrekken.

METALJEANS KNOOPgrootte

Model

Hoogste Diameter

Kies Knoop Standaardgrootte

12.5mm (20L ~ 1/2“); 13mm (21L ~ 17/32“); 14mm (22L ~ 9/16“)

15mm (24L ~ 19/32“); 16mm (25L ~ 41/64“); 17mm (26L ~ 43/64“); 18mm (28L ~ 23/32“); 19mm (30L ~ 3/4“); 20mm/20.5mm (32L ~ 51/64“)

21mm (34L ~ 53/64“); 22mm (34L ~ 7/8“); 23mm (36L ~ 29/32“); 24mm (38L ~ 61/64“); 25mm (40L ~ 63/64“); 27mm (42L ~ 1-1/16“); 28mm (44L ~ 17/64“); 30mm (48L ~ 1-3/16“); 32mm (50L ~ 117/64“); 35mm (54L ~ 125/64“); 40mm (64L ~ 137/64“)

HOE TE OM TOT DE BULKknopen VAN CHINA OPDRACHT TE GEVEN

  • STEP 1: VERZEND E-MAIL EN ADVISEER WELK PUNT U INDIEN NODIG INTERESTING.SELECT DE GROOTTE, DE KLEUR OF DE HOEVEELHEID BENT. VOOR SOMMIGE PUNTEN, MOGEN WIJ EEN GROOTTE VOOR U ADVISEREN. KLIK ENKEL CONTROLE MIJN GROOTTE;

  • STEP 2: CITAAT U DE PRIJS EN MOQ, VOOR VOORRAADgrootte EN STIJL. CONTROLE UIT WANNEER DE PUNTselectie WORDT VOLTOOID. MAAK INDIEN NODIG SOMMIGE WIJZIGINGEN; WIJ VERZENDEN DE VRIJE STEEKPROEVEN VOOR U GOEDKEURING.

  • STEP 3: HET VOLLEDIGE VERSCHEPEN EN FACTURERINGSGEGEVENS.

WIJ DIE PROFORMArekening VERZENDEN, VULLEN HET VERSCHEPENDE FABRIEKSadres in;

SELECTEER EEN BETALINGSWIJZE;

KIES ÉÉN HET VERSCHEPEN OPTIE;

PAS BULKprijzen * EN KORTING TOE *;

„PLAATS ORDE“ BEËINDIGEN PRODUCTIE

  • STEP 4: Het VERSCHEPEN

HET VERSCHEPEN INFORMATIE

Onze dienst:

Snelle levering door de lucht met onze eigen rekening (DHL, UPS, Fedex, TNT) of rekening van klanten, sparen uw tijd.

1)door uitdrukkelijk aan deur (DHL/FEDEX/UPS/TNT)

2)door de lucht aan luchthaven

3)door overzees aan haven

PRODUCTEN VERPAKKING

STANDAARD DE UITVOERverpakking: KARTONS/PALLETS DE COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN /WOODE

OOK BEKEKEN KLANTEN

De KNOPEN van DENIMjeans kunnen worden verdeeld in: de holle KNOPEN van DENIMjeans, de JEANSknopen van het schok de hoofddenim, de dubbele de JEANSknopen van het voetdenim, de de JEANSknopen van het dubbel-kleurendenim, en diamond.DENIM-de JEANSknopen worden hoofdzakelijk gebruikt in dikke DENIMstof, algemeen genoemd „JEANSknopen“.

Materialen van de KNOPEN van DENIMjeans: de materialen van de KNOPEN van DENIMjeans omvatten koper, zinklegering, hoofdzakelijk ijzer en aluminium.

Zorginformatie/Opmerkingen

1, raakte de jeans, met een kleine kracht kan getrokken open zijn, met de knoop is nagelen niet strak
Als het de KNOPEN van DENIMjeans is, het iets heeft met de kern van de KNOPEN van DENIMjeans te doen. Als de kern van minder plastiek wordt gemaakt, apart zal het niet kunnen=zal= de druk van spijkers weerstaan en wordt geduwd. Zo hard trekken wij en het valt weg. Met goede plastiek-nieuwe materialen, dat niet gebeurt. Heeft tegelijkertijd ook de relatie met de spijkervorm, heeft de scherpe spijker, heeft ook de draadspijker, GEBRUIKT over het algemeen de draadspijker velen.
2. Druk de spijkers in de KNOPEN en stempel direct door het gezicht van de KNOPEN van DENIMjeans
Het kan gemakkelijk worden geanalyseerd dat de panelen van de KNOPEN van DENIMjeans te dun zijn. Kan niet het effect van de over geraakte spijker dragen, kan plotseling het knopvlak doorgeven. Het is zeldzaam voor dergelijke dingen zoals JEANSknopen, die van legeringen, koper en ijzer worden gemaakt, zo gewoon mogelijk worden gemaakt, tenzij zij door door weloverwogen kracht worden geslagen.
3. De KNOPEN van DENIMjeans worden vastgemaakt aan JEANS en de oppervlakte van JEANS is weg gekleurd
Eigenlijk, is dit probleem vrij eenvoudig. De oppervlaktekleur van de KNOPEN van DENIMjeans valt weg, wat over het algemeen verwant is met het galvaniseren en nevel het schilderen. Galvaniseren is niet goed, en de kleur van producten zonder olieverbinding over het algemeen duurt lang niet. En onder de omstandigheid van nevelverf, gelaten vallen verf, is dit betrokken met de samenstelling van de lak die verf met het product bespuit, zal de goede lak niet algemeen dalen, tenzij die vriendelijke zeer slechte lak ben.
4. De KNOPEN van DENIMjeans zijn ruw
Dit probleem van knoop verschijnt, wat met het oppervlaktebehandelingsproces van de fabriek verwant is. Het oppoetsen is niet op zijn plaats, en de vorm van het product wordt niet goed geopend. Deze punten zijn goed uitgevoerd en kunnen volledig worden vermeden.
Bovendien, de KNOPEN van DENIMjeans worden ook ontworpen volgens verschillende klantenvereisten, zoals lijm het dalen, verven met spuitbus, het hangen plateren, enz., en de problemen worden ook bepaald volgens de specifieke situatie.

H O T P R O D U C T S

Het leveren van Onverwachte Knoop, Riek Onverwachte Knoop, Broekhaken, Jeansknopen, Oogjes, Jean-Klinknagels, D-vormige ring.

HULP & STEUN

CONTACT DE V.S. VOOR UW ÉÉN EINDEdienst
Wij verlenen de één de toebehorendienst van het einde volledige kledingstuk.

U zal uw eigen specifiek deskundig de dienstteam worden toegewezen dat aan uw vereisten zal luisteren en de hoogste kwaliteitsdienst van het allereerste onderzoek aan de gewaarborgde eindlevering – zal leveren.

DE VRIJE BULKsteekproeven VAN KNOOPSMS

 

VOLG DE V.S.

 

Van de het Jasje ontwerpen de Witte Strook van denimjeans het Metaalknopen Wasbare Snelheid

www.denim-buttons.com

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn