JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

  • China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
  • China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Midden-Oosten, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: VAN DE KNOPEN ONVERWACHTE KNOPEN VAN DE DENIM EYELETS DE BULKkleding VAN DE RIEK ONVERWACHTE KNOPEN VAN HET METAALknopen DE HAAK & HET OOG VAN HET KOORDsloten VAN JEANSknopen KLINKNAGELS VAN DE GESPENJean PLASTIC NAAIENDE DE KNOPEN NATUURLIJKE KNOPEN VAN D
Aantal werknemers: 10~50
Jaarlijkse omzet: 2 million USD- 3 million
Opgericht Jaar: 2016
Export pct: 80% - 90%

Inleiding

KOOP GOEDKOPE BULK ONLINE KNOPEN | HOGE GROOTHANDELSPRIJZEN, - KWALITEIT

 

WIJ ZIJN KLAAR!!!

De sluitsteen van onze zaken is Klantentevredenheid

Bulkorderknopen, de Kurken van het Koordslot | Hoog - kwaliteits Onverwachte Knopen

Behoefte om in massa opdracht te geven tot? Geen probleem! Wij hebben geen maximumordegrootte en lage MOQ. De Keuzen van het knopenontwerp. 100% veilige Producten. Natuurlijke Milieuvriendelijk. Fabrikant Direct Price.

DE HOOGWAARDIGE FABRIKANT VAN KLEDINGSknopen. BEZOEK BIJ DENIM-BUTTONS.COM | BULKknopengroothandel. VIND DE ONVERWACHTE REEKSEN VAN HET RIEKbevestigingsmiddel VOOR KLEDING EN BULKknopenlevering; BIEDT DE BESTE PRIJS VOOR AAN IN HET KLEIN VERKOOPT; WIJ VERSCHEPEN GLOBAAL.

DE KNOOPfabriek VAN LUXE BULKknopen HET OOGJEleverancier IN VAN CHINA, CHINA, ONVERWACHTE KNOOPgroothandel VAN CHINA | DENIMknopen

SOURCING BULKDIEKNOPEN IN CHINA WORDEN GEMAAKT

RIVETSD-RING HET LEVEREN VAN DE ONVERWACHTE VAN BUTTONSHOOK & VAN EYESJEANS BUTTONSEYELETSJEAN. REUSACHTIGE SELECTIE VAN BULKknopen. TYPES: ONVERWACHTE KNOOP, RIEK ONVERWACHTE KNOOP, HAAK & OGEN, JEANSknopen, OOGJES, D-VORMIGE RING, JEAN-KLINKNAGELS.

WIJ CONCENTREREN ONS OP DE KLEDINGSTUKtoebehoren & DE BULKknopenindustrie.
DE BASISleverancier VAN DE TOEBEHOREN VAN DE KNOOPkleding VOOR GLOBALE KLEDINGSondernemingen.
LUXEknopen
VOOR HET ONDERSCHEIDEN VAN KLEDING & HANDTASontwerpers die HUN MERK KIJKEN OP TE HEFFEN.

China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOGE OPNIEUW GEDEFINIEERDE BEËINDIGENknopen
De luxe wordt bepaald door de kwaliteit en de details. De DENIMknopen definieert hoge eindknopen door concentratie opnieuw te betalen aan wat high-end de cliënten zoeken. Onze denim-knopen zijn een resultaat van gedetailleerd vakmanschap en luxe die tweede aan niets is. Wij gebruiken hoogte - kwaliteitsknopen. Wij zijn geëngageerd aan de selectie van hoogste rangknopen voor kleding. Als resultaat van onze achtervolging van voortreffelijkheid, zijn heel wat klanten erkend.

DENIM, dat de merkopdracht aanhangt van „het Maken van mensen meer ontspannen“, gebruiken wij hartstocht, ontwerp en de ononderbroken innovatie om de mensen van de Manierelite van een volledige reeks toebehoren van knoopversieringen, met inbegrip van kledingstoebehoren, knopen, knopen en accessories.if te voorzien u is enthousiast om te overtreffen, is het DENIM de high-end professionele one-stop toebehorenleverancier die u kan helpen. In het verleden, waren de jeans de typische broek van arbeiders, werktuigkundigen, boeren en metselaars wegens de weerstand van de textiel en hun gemak in het dragen. Tegenwoordig, zijn de jeans echte betoverende kledingstukken.
HET ONTWIKKELEN VAN NIEUWE KNOPEN VOOR VERSCHILLENDE SOORTEN KLEDINGSTUK

WAAROM PARTNER MET DE V.S.

VIIPLUS is een belangrijke exporteur en een ontwerper van knopen en kledingstoebehoren. Tijdens het afgelopen decennium, hebben ons begrip van klantenbehoeften, hartstocht voor toebehoren, en de verplichting aan de vier kernprincipes van kwaliteit, ontwerp, pasvorm, en waarde onze klanten groeien en helpen bloeien. Bij VIIPLUS, worden alle positieve initiatieven ontworpen om innovatie te bevorderen en tot de ontwikkeling van onze kledingstoebehoren bij te dragen.
Bovendien heeft VIIPLUS zijn eigen unieke stijl, het tarief strategie, en doelmarkt. VIIPLUS heeft een reputatie voor superieure kwaliteit, innovatief ontwerp, en betaalbare prijzen verdiend. Het bedrijf wordt bemand door een team van Chinese ontwerpers die de wereld met de recentste tendensen en de stoffen, een sterke productie en kwaliteitsborgingafdeling, ons verkoopteam, en een serie van ondersteunend personeel reizen om ons te helpen onze doelstellingen bereiken en aan de veranderende behoeften van onze klanten voldoen.
De verkoopbureau van VIIPLUS, dat flexibiliteit efficiënt om aan klanten verstrekt te leveren om het verschepen tijd te verminderen en snelheid te verbeteren aan markt.
Ons productieteam heeft unieke VIIPLUS-knoopontwerpen onderzocht en ontwikkeld.
Voor meer informatie over VIIPLUS, gelieve ons te contacteren.

„Die VIIPLUS levert de versieringen van de kwaliteitsknoop met de eminente dienst worden gecombineerd. Wij zijn geëngageerd aan het nieuwe kracht geven van onze binnenlands en internationaal vennootschap-met een hartstocht voor kwaliteit en het herstellen van klantentoewijding.“

VIIPLUS wij geloven dat de „Kwaliteit nooit een ongeval is; het is altijd het resultaat van intelligente inspanning“, gaan wij alles inbegrepen waar niemand anders u gaat krijgen dat alles u over de hele wereld van onze partners wenst en wij ervoor zorgen dat u krijgt:

WIJ HOUDEN ENKEL VAN KNOPEN

Met meer dan 10 jaar in de zaken van knopenversieringen, is het allen wij, allen kennen wij hebben geproduceerd, en wij zijn stoppen goed bij het. Het basisprincipe van elk knoopproduct van DENIMknopen is de perfecte combinatie van de beste functionaliteit en het hoogste comfortniveau. wij zijn er stellig van overtuigd dat de openluchtsporten pret zouden moeten zijn en de kledingstoebehoren gebruikers zouden moeten helpen om een comfortabele openluchtervaring te verkrijgen. de gehele productregel omvat functionele die kledingstoebehoren speciaal voor openluchtsporten, toerisme worden ontworpen, en vrije tijd, met inbegrip van „Openlucht het beklimmen knopen“, „Reis wandelingsknopen“, „Stedelijke openluchtknopen“, „Toevallige dolle pretknopen“ en andere kledingstoebehoren.

ONZE KNOPENinzameling

Vandaag, heeft de het productreeks van DENIMknopen van aanvankelijke laagknopen aan openluchtjasjeknopen, openlucht van de toebehorenknopen van de sportenkleding openlucht de kledings supplementair materiaal voor alle weersomstandigheden, zoals diepe grotere trouw openluchtenthousiasten uitgebreid, de tendens zich over de hele wereld de mensenonthaal zoals van de Verenigde Staten, Japan, Hongkong, legde de openluchtkledingsknopen meer de pioniersstatus van het DENIMmerk.

Wij verstrekken ook een volledige waaier van van de de douaneknoop van de Geulknoop van het het metaaloogje van het de D-vormige ringsoverhemd van de de knoop de onverwachte knoop van de de blazerknoop van de de overjasknoop van de de kledingsknoop van het de knopenmessing naaiende van het de klinknagelsmetaal van de de knoopsteel van de de knoop zwarte knoop knoop van de knopenjeans houten.

WAT DE V.S. VERSCHILLEND MAAKT

„Met Verbetering, vaardigheid, en toewijding doen wij onze zaken met integriteit en vertrouwen wij de tevredenheid van onze cliënten.“ krijgen

Van zijn traditioneel aan de nieuwe innovatieve ontwerpproducten, creëren wij de concepten door de Knoopproducten van kwaliteitstrenchcoats het hele jaar door te denken.

Het meest geschikte knoopproduct voor uw specifieke behoefte.
De onverslaanbare prijs u kan in China krijgen.
De juiste steun en de begeleiding door uw geheel kledingstukontwerp.

Als leverancier van knopen voor kledingsversiering in China, helpt VIIPLUS de wereld om de grenzen van menselijk potentieel met zijn knooptoebehoren te onderzoeken en uit te dagen die zijn getest en door aangepast aan de eisen van diverse mensen onderzocht. Tegelijkertijd, is het merk van de DENIMknoop altijd geëngageerd aan het beschermen van het milieu, door diverse duurzame ontwikkelingsprojecten om het effect te minimaliseren van mensen op het natuurlijke milieu geweest.

DE HOOGSTE KNOOP VAN DE INKEPINGSkwaliteit

De DENIMknoop produceert ook knopen voor toevallige openluchtkleding. aanvankelijk, werden de regenjasknopen hoofdzakelijk vervaardigd. Later, werden de gediversifieerde producten en de uitstekende ontwerpelementen ontwikkeld om aan de behoeften van de kledingstukindustrie te voldoen en het beste gemak en de flexibiliteit te verstrekken.
De openluchtproducten hebben een reeks knopen ski?end, wandelend reeks knopen (wandeling, stedelijke vrije tijd), beklimmend reeks knopen. andere producten hebben tegelijkertijd knoopklinknagel, toebehoren, en manier. de belangrijkere producten reizen reeks, met waterdicht, anti-vuil effect.
WIJ CREËREN PREMIEknopen,

Sourcing de metaalmassa breekt voor kleding, stof, denim, kleding, babykleren? Gelieve te komen bezoek bij bulkknopen voor metaalbreuken voor verkoop. SPECIALE DRUKKNOPEN
• gemaakt aan orde van China onderzoek hier de unieke parel onverwachte stijlen!
GELIEVE TE VERZENDEN DE V.S. EEN E-MAIL MET UW IDEE!

TIFFANY@DENIM-BUTTONS.COM

VOLG DE V.S.

 

Van de het Jasjezak van de denimmanier van het de Knopenmetaal de Jeansstrook & Messingsklinknagel

www.denim-buttons.com

 

 

Geschiedenis

De in het groot Metaal Onverwachte Bulkknopen, DENIMknopen is professionele knoopfabriek en de oogjefabrikant van China, in het groot onverwachte knoop in China, Producten ontmoet oeko-Tex Standard 100. | Denim-BUTTONS.COM - BULK de KNOPENfabrikant van China vele jaren.
Onze Geschiedenis

In 2016, internationale was VIIPLUS geboren in ZHEJIANG JIAXING, een mooi de stadshoogtepunt van CHINA van culturele atmosphere.founder van knopen die versieringen het online winkelen kleden. Het liefdeleven, van het liefde streeft het werk, ernstige en het eisen werk, de achtervolging van minimalism, en ernaar om hun own.button-luxemerken te doen leidt altijd het luxetempo van wereldkledingstuk industry.in de Internet-era, stelde de stichter het idee van internationale douaneknopen in werking, en www.denim-buttons.com was geboren: De hoogste parelknopen met fijne textuur, beknopt en vlot, uitstekend vakmanschap en perfecte details, die niet alleen de kenmerken van vrouwen, benadrukken maar ook de stijfheid van The Times, verliezen en het het oprichten werk snel van de brand.the-parelknoop worden werden een nietje op de overhemden van vele elitevrouwen.
VIIPLUS het knoopmerk gaat globaal. De knopen maakten in China en combineerden met internationale visie.

Knopen uit China, dat aan de wereld door:sturen.

Uw Krachtige Medewerker
In 2016, „VIIPLUS“ vestigde zijn collectieve opdracht als „basispartner van kledingstoebehoren voor globale kledingsondernemingen“ zodra de knoop, het kopen online.today, viiplus China een leverancier die van kledingstuktoebehoren is, volledig-ketting, de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit voor kleine en middelgrote ondernemingen en de website van de de toebehorenleverancier van kledingstukindustry.www.denim-buttons.com poogt te verlenen one-stop
„VIIPLUS is“ een gemeenschappelijke en hartelijke erkenning in de buitenlandse handelsindustrie geworden.

 

China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

Dienst

KOM BEZOEK ONZE GROOTHANDEL VAN REEKS VAN DE MESSINGS DE ONVERWACHTE KNOOP. IT is VERSTREKT VERSCHILLENDE GROOTTE EN VORMEN; EN GEKWALIFICEERD DOOR LOODVRIJE ECO-FRINEDLY EN LEVERANCIERS VAN DE NIKKEL DE VRIJE CONTENTS.BULK KNOOP VAN CHINA, KNOPEN DE JEANS FABRIKANT IN CHINA, DE GROOTHANDEL VAN DE PERSnagel DICHT | DENIMknopen AAN ORDE WORDEN GEMAAKT DIE

CONSTANT ZICH ONTWIKKELT OM BETERE KLANTENwaarde TOT STAND TE BRENGEN

VAN DE JEANSknopen VAN KLEDINGS BULKknopen DE KLINKNAGELS EN DE OOGJESfabrikanten

EEN VERFRISSENDE NIEUWE ERVARING VAN VERSIERINGEN • TOEBEHOREN IN KLEDING & KNOOPgoederen

ONS BEDRIJF China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

VIIPLUS de snelle groei wordt wortel geschoten in de droom van onafhankelijke merken, VIIPLUS „tot het merk van voortreffelijkheidsknopen leiden, om het zonneschijn openluchtleven“ voor de opdracht, wijdverspreide goedkeuring van nieuwe materialen te delen, nieuwe technologieën, nieuwe processen, behandelen de producten het openluchtleven elk domein, niet alleen aan de behoeften van kledingskopers kan voldoen, de openbaardere levensstijl van de verdediger positieve, gezonde openluchtvrije tijd. (VIIPLUS) blijft drie kernconcurrentievermogen van „kwaliteit, innovatie en de dienst“ bouwen, en zijn beheersysteem verbetert dag aan dag. Soms zoekt dat ding u naar uw geheel leven…

ONZE STERKTE

Als fabrikanten van een uitgebreide waaier van producten dienen wij onze klantenvereisten met kwaliteitsproducten, snel en efficiënte dienst aan rendabele prijzen. Al onze grondstoffen zijn boven de vereiste kwaliteitsnormen. De grondstoffen door ons worden gebruikt zijn milieuvriendelijk en niet gevaarlijk aan het eind - gebruiker die. De high-tech en Geavanceerde overzichtsmachines worden momenteel gebruikt die van tijd tot tijd worden bevorderd. Dit laat ons toe om grote orden te ondernemen en uit te voeren binnen een korte periode.

U kunt ons per e-mail contacteren als u om het even welke vragen hebt.

 

Ons Team

Denim-Buttons.Com| De Eerste Bron van China voor de Bulkknopen die van het Knopen Online Denim Onverwachte Bulkbuttonsplastic Buttonsjeans Buttonseyelets Etc.Moq 5000 PCs produceren. Reusachtige Selectieknopen. Types: De onverwachte Knoop, de Riek Onverwachte Knoop, de Haak & het Oog, Jeans Buttons.Snaps voor Verkoop, Professionele Bulkknoopfabrikanten, de Fabrieken van Harsknopen, de Leverancier van de Polyesterknopen van China, Riekbreuk, dekten Breuken, Zilveren Onverwachte Knopen, Metaal Onverwachte Knopen, Parelbreuken, Onverwachte Knoopmassa af, Geen naai Breuken, drukken Nagels, Persbreuken

Denim-Buttons.Com laat u toe om Uw Zaken in Nieuwe Hoogten uit te breiden door Onze Reeks Knopen Te verkopen. Onderzoekend Onze Kwaliteit van In het groot Metaal, Plastic Breuken, Riek, Geen naait GLB Onverwachte Knopen, Pareldrukknoop, Klinknagel; Persnagel voor Kleren, Oogje, Kurk, plus de Vorm van het de Installatiehulpmiddel van het Kledingsmetaal Onverwachte.

Onze Meting voor Succes bereikt het Niveau van Dienstverlening Onze Cliënten verdienen. Onze Onvergelijkelijke Dienst van Team Is Committed To Providing samen met Onze Hoogste Kwaliteitsknopen. Onze Geavanceerde Productietechnieken, Innovatief Ontwerp, Uitgebreid Testend Programma verzekert wij de Hoogste Kwaliteitsproducten verstrekken die Rendabel op tijd en Geleverd zijn. Als resultaat van Onze Hoogte - kwaliteitsproducten en Eminente Klantenservice, hebben wij een Mondiaal Verkoopnet bereikt dat Gemerkte Klanten bereikt van Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, zoals de V.S., Sri Lanka, Polen, Italië, Korea, India, Bangladesh, Vietnam, Enz.

Efficiënt Team Business Management

Gestemd verblijf

Lees Ons

Nieuws

Contacteer ons voor Uw One-Stop Dienst

Wij verlenen een One-Stop Volledige Kledingstuktoebehoren & de Bulkknopendienst.

China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U zal Uw Eigen Specifieke Deskundige Dienst Team Who Will Listen To worden toegewezen Uw Vereisten en zult leveren de Hoogste Kwaliteitsdienst van het Allereerste Onderzoek aan de Gewaarborgde Beëindigenlevering –.

Gelieve te worden in Aanraking door de Voltooiing van de Onderzoeksvorm, ons Te roepen op het Aantal hieronder, of een E-mail Te verzenden. Wij verheugen ons op het Werken met u.

 

Team With Potential

51

Werknemers

16

Leveranciers

8300

Verkoopvergaderingen

568

 

Tevreden Cliënten

 

De Uitvoermanager Junior Erp Implementer van de verkoopingenieur

 

Qc van de Carrièrefinanciën van de Technicus Testende Afdeling de Afdelingsagent

 

De Ingenieursproductieafdeling van Customer Service Purchasing van de manierontwerper

 
 
 
Laat een bericht achter