over ons

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD
1 2 3 4 5

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

 • Knoopfabriek het Oogjeleverancier in van China, China, Onverwachte Knoopgroothandel van China | De Bulkknoop van het DENIMmetaal, Plastic de Knopenfabriek van China, Productie

 • EEN VERFRISSENDE NIEUWE ERVARING VAN VERSIERINGEN • TOEBEHOREN IN KLEDING & GEUL DE KNOOP & HET OOGJEd-vormige ringsgoederen VAN HET DOUANEmetaal

 • IS DE DENIM BULKbuttons.let VOORTREFFELIJKHEID UW BASISpartner VAN BRAND.THE VAN DE TOEBEHOREN VAN DE KNOOPkleding VOOR GLOBALE KLEDINGSondernemingen.

 • EEN TEAM MET POTENTIËLE, ONE-STOP LEVERINGSbronnen VAN KLEDING MAAKT GLOBAAL IN ORDE: DE V.S., SRI LANKA, POLEN, ITALIË, KOREA, INDIA, BANGLADESH, VIETNAM, ENZ.

Krijgen DE KNOPEN VAN HET DENIMmetaal & KLEDENDE ONVERWACHTE KNOPEN Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt

 • Midden-Oosten
 • Wereldwijd

Type Business

 • Fabrikant
 • Exporteur
 • Handelsmaatschappij
 • Verkoper

Andere details

 • Merken : VAN DE KNOPEN ONVERWACHTE KNOPEN VAN DE DENIM EYELETS DE BULKkleding VAN DE RIEK ONVERWACHTE KNOPEN VAN HET METAALknopen DE HAAK & HET OOG VAN HET KOORDsloten VAN JEANSknopen KLINKNAGELS VAN DE GESPENJean PLASTIC NAAIENDE DE KNOPEN NATUURLIJKE KNOPEN VAN D
 • Aantal werknemers : 10~50
 • Jaarlijkse omzet : 2 million USD- 3 million
 • Opgericht Jaar : 2016
 • Export pct : 80% - 90%

HOOGWAARDIGE KLEDINGSknopen MANUFACTURER.VISIT BIJ DENIM-BUTTONS.COM | BULKknopengroothandel. VIND DE ONVERWACHTE REEKSEN VAN HET RIEKbevestigingsmiddel VOOR KLEDING EN BULKknopenlevering; BIEDT DE BESTE PRIJS VOOR AAN IN HET KLEIN VERKOOPT; WIJ VERSCHEPEN GLOBAAL.

KNOPEN DE LUXE BULKknopen FABRIEK HET OOGJEleverancier IN VAN CHINA DICHT, CHINA, ONVERWACHTE KNOOPgroothandel VAN CHINA | DENIMknopen

SOURCING BULKDIEKNOPEN IN CHINA WORDEN GEMAAKT

RIVETSD-RING HET LEVEREN VAN DE ONVERWACHTE VAN BUTTONSHOOK & VAN EYESJEANS BUTTONSEYELETSJEAN. REUSACHTIGE SELECTIE BULKknopen. TYPES: ONVERWACHTE KNOOP, RIEK ONVERWACHTE KNOOP, HAAK & OGEN, JEANSknopen, OOGJES, D-VORMIGE RING, JEAN-KLINKNAGELS.

WIJ CONCENTREREN ONS OP DE KLEDINGSTUKtoebehoren & DE BULKknopenindustrie.
DE BASISleverancier VAN DE TOEBEHOREN VAN DE KNOOPkleding VOOR GLOBALE KLEDINGSondernemingen.
LUXEknopen
VOOR HET ONDERSCHEIDEN VAN KLEDING & HANDTASontwerpers die HUN MERK KIJKEN OP TE HEFFEN.
HOGE OPNIEUW GEDEFINIEERDE BEËINDIGENknopen
De luxe wordt bepaald door de kwaliteit en de details. De DENIMknopen definieert hoge eindknopen door concentratie opnieuw te betalen aan wat high-end de cliënten zoeken. Onze denim-knopen zijn een resultaat van gedetailleerd vakmanschap en luxe die tweede aan niets is. Wij gebruiken hoogte - kwaliteitsknopen. Wij zijn geëngageerd aan de selectie van hoogste rangknopen voor kleding. Als resultaat van onze achtervolging van voortreffelijkheid, zijn heel wat klanten erkend.

DENIM, die de merkopdracht aanhangen van „het Maken van mensen meer ontspannen“, gebruiken wij hartstocht, ontwerp en de ononderbroken innovatie om de mensen van de Manierelite van een volledige reeks toebehoren van knoopversieringen, met inbegrip van kledingstoebehoren, knopen, knopen en accessories.if te voorzien u is enthousiast om te overtreffen, is het DENIM de high-end professionele one-stop toebehorenleverancier die u kan helpen. In het verleden, waren de jeans de typische broek van arbeiders, werktuigkundigen, boeren en metselaars wegens de weerstand van de textiel en hun gemak in het dragen. Tegenwoordig, zijn de jeans echte betoverende kledingstukken.
HET ONTWIKKELEN VAN NIEUWE KNOPEN VOOR VERSCHILLENDE SOORTEN KLEDINGSTUK

WAAROM PARTNER MET DE V.S.

VIIPLUS is een belangrijke exporteur en een ontwerper van knopen en kledingstoebehoren. Tijdens het afgelopen decennium, hebben ons begrip van klantenbehoeften, hartstocht voor toebehoren en de verplichting aan de vier kernprincipes van kwaliteit, ontwerp, pasvorm en waarde onze klanten groeien en helpen bloeien. Bij VIIPLUS, worden alle positieve initiatieven ontworpen om innovatie te bevorderen en tot de ontwikkeling van onze kledingstoebehoren bij te dragen.
Bovendien heeft VIIPLUS zijn eigen unieke stijl, het tarief strategie en doelmarkt. VIIPLUS heeft een reputatie voor superieure kwaliteit, innovatief ontwerp en betaalbare prijzen verdiend. Het bedrijf wordt bemand door een team van Chinese ontwerpers die de wereld met de recentste tendensen en de stoffen, een sterke productie en kwaliteitsborgingafdeling, ons verkoopteam en een serie van ondersteunend personeel reizen om ons te helpen onze doelstellingen bereiken en aan de veranderende behoeften van onze klanten voldoen.
De verkoopbureau van VIIPLUS, dat flexibiliteit efficiënt om aan klanten verstrekt te leveren om het verschepen tijd te verminderen en snelheid te verbeteren aan markt.
Ons productieteam heeft unieke VIIPLUS-knoopontwerpen onderzocht en ontwikkeld.
Voor meer informatie over VIIPLUS, gelieve ons te contacteren.

„Die VIIPLUS levert de versieringen van de kwaliteitsknoop met de eminente dienst worden gecombineerd. Wij zijn geëngageerd aan het nieuwe kracht geven van onze binnenlands en internationaal vennootschap-met een hartstocht voor kwaliteit en het herstellen van klantentoewijding.“

VIIPLUS wij geloven dat de „Kwaliteit nooit een ongeval is; het is altijd het resultaat van intelligente inspanning“, binnen gaan wij allen waar niemand anders u gaat krijgen dat alles u over de hele wereld van onze partners wenst en wij ervoor zorgen dat u krijgt:

WIJ HOUDEN ENKEL VAN KNOPEN

Met meer dan 10 jaar in de zaken van knopenversieringen, is het allen wij, allen kennen wij hebben geproduceerd, en wij zijn stoppen goed bij het. Het basisprincipe van elk knoopproduct van DENIMknopen is de perfecte combinatie van de beste functionaliteit en het hoogste comfort level.we is er stellig van overtuigd dat de openluchtsporten pret zouden moeten zijn en de kledingstoebehoren gebruikers zouden moeten helpen om een comfortabele openluchtexperience.the te verkrijgen de gehele productregel functionele die kledingstoebehoren omvat speciaal voor openluchtsporten, toerisme en vrije tijd, met inbegrip van „Openlucht het beklimmen knopen“, „Reis wandelingsknopen“, „Stedelijke openluchtknopen“, „Toevallige dolle pretknopen“ en andere kledingstoebehoren worden ontworpen.

ONZE KNOPENinzameling

Vandaag, heeft de het productreeks van DENIMknopen van aanvankelijke laagknopen aan openluchtjasjeknopen, openlucht van de toebehorenknopen van de sportenkleding openlucht de kledings supplementair materiaal voor alle weersomstandigheden, zoals diepe grotere trouw openluchtenthousiasten uitgebreid, de tendens zich over de hele wereld de mensenonthaal zoals van de Verenigde Staten, Japan, Hongkong, legde de openluchtkledingsknopen meer de pioniersstatus van het DENIMmerk.

Wij verstrekken ook een volledige waaier van van de de douaneknoop van de Geulknoop van het het metaaloogje van het de D-vormige ringsoverhemd van de de knoop de onverwachte knoop van de de blazerknoop van de de overjasknoop van de de kledingsknoop van het de knopenmessing naaiende van het de klinknagelsmetaal van de de knoopsteel van de de knoop zwarte knoop knoop van de knopenjeans houten.

WAT DE V.S. VERSCHILLEND MAAKT

„Met Verbetering, vaardigheid, en toewijding doen wij onze zaken met integriteit en vertrouwen wij de tevredenheid van onze Cliënten.“ krijgen

Van zijn traditioneel aan de nieuwe producten van het innovatieontwerp, creëren wij de concepten door de Knoopproducten van kwaliteitstrenchcoats het hele jaar door te denken.

Het meest geschikte knoopproduct voor uw specifieke behoefte.
De onverslaanbare prijs u kan in China krijgen.
De juiste steun en de begeleiding door uw geheel kledingstukontwerp.

Als leverancier van knopen voor kledingsversiering in China, helpt VIIPLUS de wereld om de grenzen van menselijk potentieel met zijn knooptoebehoren te onderzoeken en uit te dagen die zijn getest en door aangepast aan diverse menseneisen onderzocht. Tegelijkertijd, is het merk van de DENIMknoop altijd geëngageerd aan het beschermen van het milieu, door diverse duurzame ontwikkelingsprojecten om het effect te minimaliseren van mens op het natuurlijke milieu geweest.

DE HOOGSTE KNOOP VAN DE INKEPINGSkwaliteit

De DENIMknoop produceert ook knopen voor toevallige openluchtclothing.initially, werden de regenjasknopen hoofdzakelijk vervaardigd. Later, werden de gediversifieerde producten en de uitstekende ontwerpelementen ontwikkeld om aan de behoeften van de kledingstukindustrie te voldoen en het beste gemak en de flexibiliteit te verstrekken.
De openluchtproducten hebben een reeks knopen ski?end, wandelend reeks knopen (wandeling, stedelijke vrije tijd), beklimmend hebben de reeksen buttons.other-producten knoopklinknagel, toebehoren en manier bij dezelfde reeks van de de productenreis van time.more belangrijke, met waterdicht, anti - vuil effect.
WIJ CREËREN PREMINUM-KNOPEN,

Sourcing de metaalmassa breekt voor kleding, stof, denim, kleding, babykleren? Gelieve te komen bezoek bij massa buttonss voor metaalbreuken voor sale.SPECIAL-DRUKKNOPEN
• gemaakt aan orde van China onderzoek hier de unieke parel onverwachte stijlen bij!
GELIEVE TE VERZENDEN DE V.S. EEN E-MAIL MET UW IDEE! TIFFANY@DENIM-BUTTONS.COM

VOLG DE V.S.

 

Van de het Jasjezak van de denimmanier van het de Knopenmetaal de Jeansstrook & Messingsklinknagel

www.denim-buttons.com

 

Contactgegevens