Certificaten

 • China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten
  DENIM BUTTONS
 • China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten
  BULK BUTTONS APPROVALED
 • China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten
  BUTTONS TESTING
 • China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten
  PASS BY METAL DETECTION MACHINE

Profiel QC

BULKDIEKNOPENkwaliteitscontrole AAN ORDE VAN DE FABRIEK VAN CHINA WORDT GEMAAKT

De Riekbevestigingsmiddel van metaalbreuken, Bulkknoopfabriek het Oogjeleverancier in van China, China, Onverwachte Knoopgroothandel van China | DENIMknoop

Ontdek de manier bulkknoop voor plastic knopen, 2/4-gaten knopen, de riekbevestigingsmiddel van de metaalring, afgedekte onverwachte knoop, decoratieve parelbreuken, klinknagel, oogje; andere unieke schrijver uit de klassieke oudheid bij de denim-knopen slaat, onderzoekt online de het hulpmiddelvorm op van de metaal onverwachte gehechtheid;

Wij dringen bij het streven van naar duurzame ontwikkeling aan die, die stabiele knopenkwaliteit, bulkknooppas nastreven de machine van de metaaldetector en tot een groene fabriek overeenkomstig de internationale wetten & de verordeningen en tot diverse beheersystemen leiden om requirements.including van de klanten te ontmoeten het onderzoek van de precisie van vormen & materiaaltoebehoren, chemische samenstellingstevreden, zwaar metaalinhoud, fysische eigenschappen, kristalstructuur, kleurensnelheid enzovoort, die ervoor zorgen dat elke index met de standaardeisen ten aanzien van knopen in overeenstemming is en boven de eisen van de klanten gaat. JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD kwaliteitscontrole 0

ONS BIJGEWERKT KWALITEITSNIVEAU GEEFT HEEL WAT TEVREDENHEID VOOR HET VEELZIJDIGE VERZOEK VAN KLANTEN.

WIJ HEBBEN OP ZIJN PLAATS PROCESSEN OM ERVOOR TE ZORGEN DAT ONZE DEFINITIEVE KNOPEN NIET ALLEEN DE ORDEbril ONTMOETEN, MAAR ONZE HOOGTE - DE MILIEUVRIENDELIJKE PRODUCTEN 100% VAN KWALITEITSstandards.green KNOPEN & VEILIGE ONTMOETEN, METAALknopen MET ANDERE DIE VERSIERINGEN WORDEN VEREIST OM OVER TE GAAN DOOR MACHINE EVENAL VAN DE METAALdetector TE TESTEN.

WIJ DOEN ONS BESTE RECYCLABILITY VAN PRODUCTmateriaal VERBETEREN.

KNOPENfabrikant CHINA

HET GROOTSTE DEEL VAN ONZE KLANTEN VEREISEN TESTEND PASknopen. EIGENLIJK, OM DE PRODUCTIEVE EFFICIENCY VAN ONS SYSTEEM TE TONEN, WAT VAN HEN GETEST EN GERANGSCHIKT ONZE DIENSTEN DOOR WAARDEVASTSTELLINGSschoolrapporten. DE PARAMETERS POOGDEN HET VERMOGEN TE DEMONSTREREN IN HET VOLDOEN VAN AAN HUN VERZOEKEN VAN AL STANDPUNT: DE LEVERTIJD, DE HOOGSTE KWALITEIT VAN PRODUCTEN EN DE CREATIVITEIT IN HET ONTWIKKELEN VAN NIEUWE ARTICLES.IT ZIJN VEILIGER WEGENS DE UNIEKE EIGENSCHAP VAN HET PRESTEREN TWEE KEER VAN SPELD IN ÉÉN KEER ONTDEKKEND MET ÉÉN MACHINE. HET IS DE IDEALIST EN HET MEEST PRAKTISCHE PRODUCT IN DE ONDERSTAANDE KLEDINGINDUSTRIE:

Openlucht/Sporten/Toevallig/Jasjes/Baby en Jonge geitjes/Jeans/Broekschoenen/Laarzen

KORTERE LEVERTIJDEN

VERKORT DE TYPISCHE LEVERTIJDEN VOOR ORDEN VAN PRODUCTIE DE BULKknopen.

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD kwaliteitscontrole 1

UNIFORMINSPECTION VEREISTEN EN NORMEN:
1. VERGELIJK STEEKPROEVEN OF BEVESTIG SAMPLES.SEE ALS DE KLEUR EN HET MODEL MET DE STEEKPROEF VERENIGBAAR ZIJN;
2. ER ZOU GEEN BARSTEN, HIATEN, BUILEN EN DUIDELIJKE KRASSEN OP DE OPPERVLAKTE VAN DE KNOOP MOETEN ZIJN;
3. GEEN AUTObarsten OF BELLEN OP DE OPPERVLAKTE EN DE RUG; GEEN RAND, ONGELIJKE DIKTE;
4, ZOUDEN HET PATROON GEEN DUIDELIJKE MISVORMING, GEEN WITTE OGEN, WITTE CIRKEL EN ANDERE FENOMENEN MOETEN ZIJN;
5, ZOUDEN HET KNOOPSGAT VLOT EN VLOT MOETEN ZIJN; DE NAALD MOET SYMMETRISCH ZIJN EN ZONDER GROTE EYES.IF IS HET DONKERE OOGgesp, ZOU DE DONKERE OOGgroef, GEEN DUIDELIJKE UITBARSTING VLOT MOETEN ZIJN.
6. NA GALVANISERENDE OF ANDERE PROCESSEN, ZOUDEN DE GEVOLGEN EENVORMIG MOETEN ZIJN. ALS DE SPECIALE GEVOLGEN VERENIGBAAR NIET KUNNEN ZIJN, KUNNEN DE PRODUCTEN AFZONDERLIJK WORDEN INGEPAKT.
7. HET KLEURENverschil VAN KNOPEN IN DE ZELFDE PARTIJ ZAL NIET LAGER DAN GB250-NIVEAU 4 NORM ZIJN, EN ZAL NIET DAT LAGER DAN GB250-NIVEAU 3 NORM MET DE STEEKPROEVEN ZIJN WORDT VERGELEKEN.
8, VERPAKKINGSinspectie, IN DE VERSCHIJNING INSPECTION/CUSTOMER VEREISTEN PRESTATIETEST GEKWALIFICEERD ALLEN, DAN REPACKAGING.QUALITY-ZOU HET CERTIFICAAT OF ANDER ETIKET IN DE PACKAGE.THE-HOEVEELHEID VERPAKKING MOETEN WORDEN GEZET ZOU MOETEN IN OVEREENSTEMMING MET DE BEPALINGEN ZIJN, EN DE HUIDIGE HOEVEELHEID VAN ELKE ZAK ZOU IN OVEREENSTEMMING MET DE BEPALINGEN MOETEN ZIJN.
9. DRINGENDE BUTTON/HOOD-ZOU DE BUTTON/FIVE-KLAUW KNOOP VÓÓR LEVERING MOETEN PROEF- WORDENGESLAGEN OM DE DE PRESTATIES EN BRUIKBAARHEID VAN DE KNOOP TE TESTEN, EN HET VORMEN EN PROEF-GESLAGEN STEEKPROEVEN TE VERSTREKKEN AAN KLANTEN.

VOLG DE V.S.

Van de het Jasje ontwerpen de Witte Strook van denimjeans het Metaalknopen Wasbare Snelheid

www.denim-buttons.com

 
 
Laat een bericht achter