Thuis

JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn

Certificaat
China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten
China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
VIIPLUS is het leiden en het gespecialiseerde bedrijf dat in R&D wordt gepoogd, knoopt productie en verkoop van kledingstuktoebehoren dicht.

—— Valentinas Kinskis

De Knopen van de Knooptrenchcoats van vrouwen, Klassieke dubbele rijknopen, modieus en gevoelig;

—— Charles Reeves

De gouden Kleur van het metaaloogje is zeer goed.

—— Elisa Bacchelli

Zo gelukkig om een leverancier voor deze maskerregelaars te vinden! Zo gemakkelijk vast te maken en precies wat ik zocht! Snel is het verschepen een understatement!

—— Hasith Ushira

Zeer gelukkig met mijn aankoop van onverwachte knopen van China, Snel schip, goede prijs.

—— Vidya

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn
Metaalknopen
onverwachte knopen

Metaalknopen

Bulk de Knoopfabriek van het Metaalmessing het Oogjeleverancier in van China, China, Onverwachte Knoopgroothandel van China

onverwachte knopen

De Onverwachte Knoopleverancier van uitstekende kwaliteit van China, levert Natuurlijke Knoop, de In het groot Houten Knopen van China |

Knopen voor Verkoop, de Leverancier van de Laagknopen van China, de Groothandel van Kledingsknopen | Gemaakt aan ordeknoop

Bulkknopen voor Verkoop, de Groothandel van Maatkledingknopen in China | De Knoopbedrijf van China

ClothingButtonsgroothandel van China, de Fabrikant van Maatkledingknopen | Bulkknoop

1 2 3 4
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn

1 2 3 4 5 6
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn

 • lopende band

  GLOBALE ONDER OGEN ZIENDE CHINESE HOOFD HET METAALknopen VAN HET CHINESE ENTERPRISES.THE BEDRIJF VAN KLEDINGStoebehoren, ONVERWACHTE KNOPEN, EN ANDERE DE PRODUCTIE VAN KLEDINGStoebehoren EN SALES.WHOLESALE-KNOPEN IN MASSA, DE GROOTHANDEL VAN METAALdichtingsringen, OOGJEfabriek VAN CHINA | DENIMknopen

  HOOGWAARDIGE KLEDING DE ONTWIKKELINGS DUURZAME ONTWIKKELING VAN DOUANEknopen
  OM DE DETAILS TE ONDERZOEKEN DE KNOOP
  PROFESSIONELE KNOPEN PRODUCTIE, VERKOOP VAN HARSknoop, SHELL-KNOOP, FRUITknoop, HOORNknoop, UREUMknoop, PLASTIC KNOOP EN DECORATIEVE DE REEKSproducten VAN DE DELENknoop.
  OM DE DETAILS TE ONDERZOEKEN
  METAALknopen
  PROFESSIONELE KNOPEN PRODUCTIE EN VERKOOP VAN COWBOYknoop, VIJF-KLAUW KNOOP, KNOPEN, OOGJEknoop, SCHOENknoop, DECORATIEVE DELEN, ZAKknoop, KABELknoop EN ANDERE METAALproducten.
  OM DE DETAILS TE ONDERZOEKEN
  PLASTIC KNOPEN
  JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn 0PROFESSIONELE BULKknopen PRODUCTIE, VERKOOP VAN PLASTIC VIER-KNOOP, KABELknoop, EINDEknoop, TREKKRACHTlijn, STOOMoog, KNOOP, KUNSTLEERknoop, TAILLEknoop, HOORNpunt, OLIJFknoop EN ANDERE KLEDINGStoebehoren; TUSSENVOEGSELknoop, JAPANSE WOORDknoop, DE KNOOP VAN HET MONDwoord, DRIEHOEKSknoop, HAAKknoop, LADDERknoop, HOEDENlijn EN ANDERE BAGAGEschoenen EN HOEDENtoebehoren.
  OM DE DETAILS TE ONDERZOEKEN
  KNOPENtoepassing
  DE PRODUCTEN WORDEN HOOFDZAKELIJK GEBRUIKT IN DE SLIJTAGE VAN MANNEN, DE SLIJTAGE VAN VROUWEN, SPORTEN, VRIJE TIJD, DE SLIJTAGE VAN KINDEREN, UNIFORMEN, ZAKKEN EN ANDERE UITVOERIGE PUNTEN.

  SOURCING VAN CHINA HET RIEKmetaal BREEKT VOOR KLEDING, DENIMjasje, OVERHEMD, STOF, BABYkleren, LAAG? GELIEVE TE KOMEN BEZOEK BIJ DENIM-BUTTONS.COM VOOR BULKknopen VOOR VERKOOP.
  BRON VAN CHINA VAN DENIM DE BULKknopen
  SOURCING KNOOPT DE BULKDIEKNOPEN IN DE JEANS VAN CHINA WORDEN GEMAAKT EN NAGELT FABRIKANTEN VOOR DE KNOPEN VAN DE MANIERkleding VAST: SPECIALISTEN VOOR TRENCHCOATknopen, DE KNOPEN VAN BALAZER METAN, ONVERWACHTE KNOPEN, MESSINGSklinknagels EN SLUITINGEN VOOR JEANS, LEER, KLEREN.
  WIJ VERSTREKKEN DE BULKknopen VAN DE KNOPENonlinewe OPBRENGST VOOR HARTSTOCHT, MET EMOTIES, FLEXIBILITEIT EN DE KNOPEN EN DE KLINKNAGELS VAN DYNAMISM.OUR VOOR JEANS OF VOOR VERSCHILLENDE STUKKEN VAN KLEDING, ZIJN NIET ALLEEN GEMEENSCHAPPELIJKE KNOPEN, MAAR WIJ HOUDEN VAN HEN „ONTWERPtoebehoren“ VOOR HUN FIJNHEID, HET EINDIGEN, VAKMANSCHAP EN ONDERZOEK TE ROEPEN.
  DE MANIER IS ZAKEN VAN CREATIVITEIT EN SNELHEID AAN MARKT. ALS ÉÉN VAN DE BULKknopen IN CHINA, PRIDE WIJ OP HET LEVEREN VAN KWALITEITSknopen EN HET ZIJN EEN ALERTE VERKOPERSpartner VOOR ONZE CLIËNTEN. HIER BIJ DENIMknopen BEGRIJPEN WIJ DE BEHOEFTEN VAN ONS CLIËNTEN EN WERK IN SAMENWERKING OM HUN DOELSTELLINGEN TE BEREIKEN. DE DENIMknopen IS GEËNGAGEERD AAN HET PRODUCEREN VAN ZO VEEL AANGEZIEN WIJ IN CHINA ONZE DIENSTEN VAN DE KNOPENversiering VAN KORTERE LEVERTIJDEN KUNNEN HIER VOORZIEN.
  HET DOEL VAN DENIMknopen IS KWALITEITSCONTROLE EN DE BESTE DIENST VOOR ONZE KLANTEN TE VERZEKEREN. ZO, ZULLEN WIJ ONS BESTE MET DE BEPALING VAN „WEDERGEBOORTE“ DOEN. UW OPRECHTE & ONONDERBROKEN RAAD ZAL HOOGST APPRECIATED.DENIM-KNOPENsourcing KNOPENelementen VAN MANIERhubs GLOBAAL ZOALS MILAAN, PARIJS, NEW YORK EN TOKYO ZIJN ONZE ONTWERPEN AANVULLEN EN DE KWALITEIT VAN DE KLEDINGSTUKKEN VERBETEREN DAT ZIJ OP WORDEN BEVESTIGD.
  HULPknopenmaterialen
  VIIPLUS DE INTERNATIONALE KNOPEN IS MET DE TOEBEHORENproductie VAN KLEDINGSTUKknopen VOOR VELE YEARS.THE-BEDRIJFvervaardiging ALLERLEI DE KNOPEN VAN DE POLYESTERlaag EN VAN METAALknopen TOEBEHOREN BEZIG GEWEEST, DIE PRODUCTIEinstallaties IN CHINA HEBBEN.
  HET BEDRIJF HEEFT ZIJN GATENverkoop IN DE V.S., INDIA, SRI LANKA, BANGLADESH, INDONESIË, HONG KONG, EN ITALIË.
  VIIPLUS HET PERSONEEL BESCHIKT OVER IMMENSE EXPERTISE OP HET GEBIED VAN KLEDINGSTUKtoebehoren die ENORME KENNIS HEBBEN WERKEND MET VELE BELANGRIJKE MERKEN, VERWERKENDE VERKOPERS EN HET KOPEN BUREAUS ROND THE GLOBE.
  VIIPLUS DE KNOPEN KOMT UIT EEN ZOEKEN VOOR EVENWICHT TUSSEN KNOPEN, STOF, VERSIERINGEN, SHAPE, KLEUR EN PRODUCTIE OM PERFECTIE TE BEREIKEN.
  BULKknopenmiddelen
  ZICH ONTWIKKELT ZIJN DE NIEUWE KNOPEN VOOR VERSCHILLENDE SOORTEN KLEDING TRIM.BUTTONS OP ALLES, MAAR SOMS ZIJN ZIJ INGEWIKKELD. WIJ BEGRIJPEN KNOPEN. DAAROM HEBBEN WIJ DIT DICHTKNOPEN ONLINE WEBSITE OM EEN GIDS EN EEN MIDDEL VOOR U TE ZIJN GECREEERD. WIJ ZULLEN NIEUW POSTEN OM HET EVEN WAT DIE WIJ VOELEN ONZE BEZOEKERS EN CLIËNTEN ZAL HELPEN HUN UITEINDELIJKE DOEL MET KNOPEN BEREIKEN.
  DTM-STOFFENknopen
  MET MEER DAN 10 JAAR IN de de VERSIERINGENzaken van de KLEDINGSknoop, is IT ALLEN WIJ, ALLEN KENNEN WIJ hebben GEPRODUCEERD, EN WIJ ZIJN STOPPEN GOED BIJ IT.WE-het WERK MET een KLEURENkaart VAN 600 KLEUREN. KAN NIET DE VINDEN KLEUR U WENST? DAN GAAN JUISTE VOLGENDE DEUR NAAR ONZE DTM-STOF WAAR WIJ BIJNA OM HET EVEN WELKE KLEUR KUNNEN VERZINNEN U WILT. DUBBELE REGENBOOG? GEEN PROBLEEM.
  CATEGORIEËN

  LAAG-EN-JASJES BUTTONSCOATS/PADDED COATS/LEATHER EN BONT COATS/JACKETS EN DE KOSTUUMS BUTTONS/BLOUSES BUTTONS/TOPS VAN BLAZERS/DRESSES BUTTONS/JUMPSUITS EN T-SHIRTSbuttons/knitwear BUTTONS/SKIRTS BUTTONS/TROUSERS BUTTONS/LEISURE KNOPEN
  Krijg in het Bureauadres van Aanrakingschina: Road van nr .555 ChuangYe, de Industriepark, Jiashan Zhejiang, China.314100
  Telefoon: Fax +86 57384499350: Website +86 57384499352: www.denim-buttons.com E-mail: tiffany@denim-buttons.com

  VOLG DE V.S.

   

  Van de het Jasje ontwerpen de Witte Strook van denimjeans het Metaalknopen Wasbare Snelheid

  http://www.denim-buttons.com

   

   

   

   
 • OEM / ODM

  WIJ VERSTREKKEN ONZE KLANTEN VELE KNOPEN VAN NATUURLIJKE MATERIALEN MAAKTEN, ZIJN ECOLOGIC, GERECYCLEERDE, SYNTHETISCHE EN METAALones.we EEN MANIER IN ORDE MAKEN COMPANY.WE-HET WERK IN CHINA VOOR ERVARING IN VERSIERINGEN. WIJ HEBBEN SAMENGEWERKT EN WIJ WERKEN NOG MET DE BELANGRIJKSTE NATIONALE TEXTIEL INTERNATIONALE BEDRIJVEN VAN DE TEXTIELwereld samen.

  De Knoopleverancier van uitstekende kwaliteit van China, Leverings Bulkknopen, Metaalknopen, Natuurlijke Knoop, de In het groot Houten Knopen van China | DENIMknoopJIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn 0
  OEM CHINA KNOPEN•VERNIEUW •ONTWERP •ONDERNEMING & GROOTHANDELJIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn 1
  HOOG-STRAAT MANIER & KLEDINGS BULK DE LUXEknopen VAN CHINA VAN DE KNOPENleverancier
  DE KNOPENsourceing OEM VAN CHINA DE BULKknoopdienst & DTM-KLEUR
  Wij waren altijd gebaseerd op geavanceerde technologie om een techniek te verstrekken die de verscheidenheid van deklaagvereisten tevredenstelt.
  DE KNOPEN VAN DE DENIMkleding
  DEKBEDDEN & DE KNOPEN VAN KOGELVISSENkostuums
  BLAZERS FORMELE OVERHEMDEN
  ALLE LAGENknopen & JASJESknopen
  TOEVALLIGE OVERHEMDENknopen
  BREIGOEDknopen
  HOODIES & SWEATSHIRTSknopen
  POLO'S & T-SHIRTSknopen
  BROEKENknopen
  DE KNOOPontwerp VAN DE ORIGINEEL MATERIAALfabrikant (OEM)
  DE ORIGINELE DIE KNOPEN VAN DE ONTWERPfabrikant IN CHINA (ODM) WORDEN GEMAAKT

  Verblijfsvrienden met ons:   

  Van de het Jasje Witte Strook van denimjeans van het Metaalknopen het Ontwerp Wasbare Snelheid

  www.denim-buttons.com

   

   

 • R & D

  Onverwachte Riekbevestigingsmiddelen | Afgedekte Riekbevestigingsmiddelen | Pareldrukknopen | Breuk plus het Vastmaken van Hulpmiddel
  Knopen voor Verkoop, de Leverancier van de Laagknopen van China, de Groothandel van Kledingsknopen | De Knopen van denimbuttonsbulk in China worden gemaakt dat
  DE DENIMknopen IS DE BULKknopen IN CHINA EN ÉÉN VAN ZEER WEINIGEN IN DE CHINESE LEVERANCIER. DOOR DE BULKknopen VAN SOURCEING IN CHINA, IS DE DENIMknopen CHINA GESCHIKT VOOR HOGE LEVERING - KWALITEITSknopen MET SNELLERE DRAAItijden DAN OVERZEE ORDEN.
  De technische innovatie is toe te schrijven aan onze grootste effort.DENIM verbetert de technologie die van de KNOPENproductie onze technologie-nology vernieuwen en de kwaliteit control.DENIM is drastisch investingin onze productietoestellen geweest om allerlei knopen te maken:
  De de metaalknopen/de Polyesterknoop/Shell-Knoop/Kokosnotenknoop/de Echte Hoornknoop/de Ureumknoop/de Plastic Knoopdecoratie maken/anderen in orde
  Het DENIM KNOOPT geavanceerde technologie dicht aanpast alle verzoeken van onze Klanten met de afhankelijkheid van juiste levering. Zo kunt u het geloven.
  DENIM VOOR KLEDINGSTUKfabriek, VOOR KLEINHANDELS & IN HET GROOTJIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD fabriek productielijn 0
  Onderzoek en Ontwikkelings Milieubescherming Natuurlijke knopen
  Begrijpend de types van Kleding knoop versieringen & van kledingstoebehoren zaken dicht en bepaal welke men voor uw behoeften best is. Wij bevinden ons achter de kwaliteit van ons producten en vakmanschap. Onderzoek elk van onze hoogte - kwaliteit voor plastic knopen, onverwachte knopen, jeansknopen, klinknagels, oogje & meer.
  HOOP KNOPENleveranciers op
  De ontdekking vereist proefneming: VIIPLUS wij bieden de breedste knopenproducten aan: themain bevatten de productie en de distributie in bedrijf polyesterknopen, corozo knopen, de knopen van het metaal buttonsABS plateren, kunstleerknopen en hoogste rang decoratieve knopen enz.

  Leer meer: Wij verstrekken ook een volledige waaier van kledingsknopen: DE KNOPEN VAN DE VROUWENbuttons/men BUTTONS/CHILDREN BUTTONS/THE LAAG

  IN HET GROOT MESSINGSbreuken • IN HET GROOT AMBACHTleveranciers ONLINE • IN HET GROOT AMBACHTlevering • IN HET GROOT AMBACHTlevering VOOR WEDERVERKOOP • DE IN HET GROOT AMBACHT LEVERT ONLINE • IN HET GROOT AMBACHTlevering • DE IN HET GROOT BEDRIJVEN VAN DE AMBACHTlevering • DE IN HET GROOT VERDELERS VAN DE AMBACHTlevering • DE IN HET GROOT OPSLAG VAN DE AMBACHTlevering • IN HET GROOT METAALdrukknoop • IN HET GROOT METAALdrukknopen • IN HET GROOT METAALbreuken • IN HET GROOT BEGRIPPEN • IN HET GROOT BEGRIPPEN EN VERSIERINGEN • IN HET GROOT BEGRIPPENbedrijven • IN HET GROOT BEGRIPPENverdelers • IN HET GROOT POPPA-BREUKEN • IN HET GROOT PERSnagels • IN HET GROOT NAAIENDE AMBACHTlevering • IN HET GROOT NAAIENDE AMBACHTEN • IN HET GROOT NAAIENDE LEVERING ONLINE • IN HET GROOT ONVERWACHTE KNOPEN • IN HET GROOT DRUKKNOOP • IN HET GROOT DRUKKNOOPknopen • IN HET GROOT DRUKKNOOPjuwelen • IN HET GROOT BREUKEN EN BEVESTIGINGSMIDDELEN • IN HET GROOT BREUKEN VOOR KLEDING • IN HET GROOT BREUKENpopcornpannen • IN HET GROOT MAAK BREUKEN AAN STOF VAST • IN HET GROOT BESTE HULPMIDDEL OM BREUKEN VAST TE MAKEN • DE IN HET GROOT KNOOP BREEKT HULPMIDDEL • DE IN HET GROOT KLEDING BREEKT HULPMIDDEL • DE IN HET GROOT STOF BREEKT HULPMIDDEL • IN HET GROOT HAMER OP BREUKEN • HET IN HET GROOT METAAL BREEKT HULPMIDDEL • DE GROOTHANDEL GEEN-NAAIT BREUKEN MET HULPMIDDEL • HET IN HET GROOT HULPMIDDEL VAN DE PAREL ONVERWACHTE KNOOP • HET IN HET GROOT HULPMIDDEL VAN DE PARELdrukknoop • IN HET GROOT PAREL ONVERWACHT HET PLAATSEN HULPMIDDEL • IN HET GROOT PAREL ONVERWACHT HULPMIDDEL • HET IN HET GROOT HULPMIDDEL VAN DE RIEK ONVERWACHTE KNOOP • HET IN HET GROOT HULPMIDDEL VAN DE RIEKdrukknoop • IN HET GROOT RIEK ONVERWACHT HULPMIDDEL • HET IN HET GROOT OVERHEMD BREEKT HULPMIDDEL • IN HET GROOT ONVERWACHT HULPMIDDEL VASTMAKEND • DE IN HET GROOT ONVERWACHTE REEKS VAN HET KNOOPhulpmiddel • IN HET GROOT ONVERWACHTE KNOOPhulpmiddelen • IN HET GROOT DRUKKNOOPuitrusting • IN HET GROOT DRUKKNOOPhulpmiddel VOOR STOF • IN HET GROOT ONVERWACHTE PERS VOOR PARELbreuken • IN HET GROOT ONVERWACHTE ZETTERuitrusting • IN HET GROOT ONVERWACHT ZETTERhulpmiddel • DE IN HET GROOT ONVERWACHTE UITRUSTING VAN HET ZETTERhulpmiddel • HET IN HET GROOT HULPMIDDEL VAN DE BREUKENinstallatie • IN HET GROOT HULPMIDDEL OM POPCORNPANNEN VAST TE MAKEN • IN HET GROOT HULPMIDDEL OM BREUKEN VAST TE MAKEN • IN HET GROOT HULPMIDDEL VOOR ONVERWACHTE KNOOP • IN HET GROOT HULPMIDDEL VOOR DRUKKNOPEN • IN HET GROOT HULPMIDDEL VOOR BREUKEN • IN HET GROOT HULPMIDDEL OM ONVERWACHTE POPPAS VAST TE MAKEN • IN HET GROOT UNIEK ONVERWACHT HULPMIDDEL VASTMAKEND • IN HET GROOT BREUKEN DIE HULPMIDDEL VASTMAKEN

  VOLG DE V.S.

  Van de het Jasje ontwerpen de Witte Strook van denimjeans het Metaalknopen Wasbare Snelheid

  www.denim-buttons.com

   

Contactgegevens
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. TIFFANY

Tel.: 0086018258386757 We'd Love To Hear From You!

Fax: 86-573-84499352

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)