China DE KNOPEN VAN HET DENIMmetaal fabrikant

4 delen Plastic Onverwachte van de Knopencontactdoos & Nagel Kleurentypes voor Jonge geitjes

Productdetails:
Plaats van herkomst: PLASTIC KNOPENfabrikant IN CHINA
Merknaam: DENIM PLASTIC BUTTONS
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Manier rubber onverwachte knopen, rubberglb
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 3 - 15 WERKDAGEN
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: Onverwachte Bulkknoopleverancier• Het metaal breekt Groothandel
Contact nu

Gedetailleerde informatie

fearture: Elegante Knopen, rubberglb Toepassing: jonge geitjes, Toevallige sport, Vrouwen
Knoopgrootte: 9mm, 10mm, 11.8mm, 14mm, 20L Materiaal: Plastic

Productomschrijving

De „al Plastic Breuk wordt“ gemaakt van 4 plastic delen met nieuw ontwerp van contactdoos en beslaat. De diverse kleurentypes zijn beschikbaar bij denimknopen. De kleuren zullen met kleding fabric.DENIM aanpassen de BULKknopen professionele bulk plastic de knoopfabriek is van Sanp en de fabrikant van het metaaloogje van China, in het groot onverwachte knoop in China, Producten ontmoet Standard 100. | denim-buttons.com

De kleurrijke Oranje & Blauwe Rubber Onverwachte & Bulkknoop Eco van GLB - Vriendschappelijk voor Jonge geitjes

 

Toepassing

 

Onverwachte knopen van denim kunnen de volledig plastic vier delen, traditionele onverwachte riek vervangen vijf, geen baby van de klauwkras, geen koude, geen kleurenverlies, geen veiligere roest, kleiner, meer verzekerd.

Hetzij zijn de spelers, ontwerpers, of de bedrijfsexploitanten, de geest van innovatie de bron van vitaliteit.
Heeft de DENIM BULKknopen altijd de bedrijfsfilosofie van „één post, het gehele proces aangehangen, hulp in de grote oorzaak“, dicht rond de strategie van duurzame ontwikkeling, de klantenvraag aangezien zijn eigen verantwoordelijkheid, constant oud van de hand doet en vooruit nieuw brengt.

 

„Elke BUKK KNOOPT product dicht is als het nieuw leven. Wij moeten constant door het conventionele denken breken om de rijke verbeelding van onze klanten uit te dagen.
Deze douaneknoop van zwangerschap aan generatie duurde zolang een jaar, zijn ringsknoop en onderbreking van het voetontwerp door conventioneel, na herhaalde mededeling, ondoordringbaar maken, onderzoek, definitief vele moeilijkheden overwinnen, onze hangt gemeenschappelijk de voltooiing van een product met ziel aan.

 

JONGE GEITJESknopen

Het algemene principe om babykleren te kiezen is: katoen, lichte kleur, los, gemakkelijk te dragen en op te stijgen en te wassen. De bijzondere aandacht zou aan de selectie van lovertjes, parels en andere kleine toebehoren moeten worden betaald teveel kleding, d.w.z., de babykleren minder decoratief zouden moeten zijn, maar meer veiligheid en aanpassingsvermogen.

Voor kinderen onder één éénjarige, probeer om knopen voor kledingstoebehoren te verkiezen om de baby zachte ervaring met veiligheid en zachtheid te geven.

BETER BEËINDIG MEER HEALTHY.We zijn bereid om de baby de zachtste, huid-vriendschappelijke en veilige ervaring samen met u te brengen, zodat de baby de goedheid en de schoonheid van de wereld in de eerste keer kan voelen.

De kleur is de universele taal van de wereld en een dynamische kracht in de visuele wereld
Het geeft het leven en het betekenen aan alles wij zien
Besteed aandacht aan denimknoop en sluit me aan kleuren bij exploratie!

 

IT is NIET ALLEEN een KNOOP!

 

Toevallige Knopen: Bevat drukknoop, nylon knoop, galvaniseer kleurenknoop om te wachten, ambachtdiversiteit, is de kleurenverandering rijk, heeft een knoop om uw dagelijks zeker aan te passen!

 

Sportenknopen: Onder de situatie van hoge druk van het werk en het leven, houden van more and more mensen dicht contact met sportkleding te hebben. De sporten plastic knopen van denim, zoals vier-knoop, ultra-light kleurenknoop en onzichtbare knoop, kunnen aan uw behoeften van mooie en professionele sporten absoluut voldoen.

 

Klassieke Knopen: de beste knoop van het kwaliteitsmetaal!

Jonge geitjesknopen: Jonge geitjes · gemakkelijke afneembare knoop, die Jonge geitjes dichte en open knopen sneller helpt! Bovendien voorzien wij de knopen van kinderen van modieuze vormen en mooie kleuren.

Bagage & Schoenenversieringen: Denimknopen niet alleen in kleding, hopen wij om u een lichtere en veiligere ervaring in zakken en schoenen te brengen.

Breuk & Knoop: Kwaliteit eerst, ononderbroken achtervolging, met inbegrip van verschillende technologie, kleur, patroon en textuur van de knoop, dizzying gemaakt aan orde van China!

Koordbevestigingsmiddel: Naast diverse soorten knopen, hebben wij ook de vertoning van kabelgespen en gespen toegevoegd om aan te tonen dat het DENIM ook betrokken bij deze twee gebieden is.

 

Als bekende fabrikant en fabrieksleverancier van hulpmaterialen, is de Denimknoop geëngageerd aan de productie van de producten van uitstekende kwaliteit en technologische ontwikkeling in China. Ondertussen, dragen wij ook onophoudelijk tot de bescherming van het de aardemilieu en symbiose bij met het gebied. Behalve milieubescherming KNOPEN, brengt de Denimknopen ook vele nieuwe producten zich concentreert op milieubescherming. Deze producten in de scène trokken ook heel wat publiek naar te begrijpen einde aan.

 

VAN DE KNOOPSHELL VAN DE KNOPENpolyester VAN DE DE KNOOP MAAKT DE BULKknoop VAN DE DE HOORNknoop ECHTE VAN DE HET UREUMknoop PLASTIC DE KNOOPdecoratie ANDEREN IN ORDE HOUTEN VAN DE DE KNOOPstof VERPAKT KNOOP VAN DE KNOOPkokosnoot VAN DE HET LEERknoop BEHANDELD KNOOP VAN HET DE PRODUCTENmessing METAAL VAN DE VERSIERINGEN ONVERWACHT JEANS VAN DE DE KNOOPklinknagel VAN DE DE RIEKknoop OOGJE 2 VAN DE HET GATENknoop VAN /4 VAN DE GATENknoop VAN DE DE STEELknoop VAN HET METAALgespen VAN HET DE KOORDENmetaal VAN DE HET ZINKlegering HET TYPE VAN DE VERSIERINGENOPPERVLAKTEBEHANDELINGEN DE NIEUWE ONVERWACHTE VAN DE HET METAALkleur VAN KNOPENdelen VAN DE KAART PLASTIC PRODUCTEN VAN DE DE VERSIERINGEN NYLON OPPERVLAKTE PLASTIC VAN DE DE OPPERVLAKTE ONVERWACHTE ONVERWACHTE KURK ONVERWACHTE RUBBER VAN HET HET KOORDoogje VAN DE GESPknopen BULKtendens

 

4 delen Plastic Onverwachte van de Knopencontactdoos & Nagel Kleurentypes voor Jonge geitjes

VOLG DE V.S.

 

De de Knopendouane van de denimmaatkleding verminderde Onverwachte Knopenparel

www.denim-buttons.com

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn