China DE KNOPEN VAN HET DENIMmetaal fabrikant

Plastic Loodvrije de Manier Kleurrijke Kinderjaren van Drukknoopknopen

Productdetails:
Plaats van herkomst: PLASTIC KNOPENfabrikant IN CHINA
Merknaam: DENIM PLASTIC BUTTONS
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Manier rubber onverwachte knopen, rubberglb
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 3 - 15 WERKDAGEN
Betalingscondities: T / T, Western Union
Levering vermogen: Onverwachte Bulkknoopleverancier• Het metaal breekt Groothandel
Contact nu

Gedetailleerde informatie

fearture: Elegante Knopen, rubberglb Toepassing: jonge geitjes, Toevallige sport, Vrouwen
Knoopgrootte: 9mm, 10mm, 11.8mm, 14mm, 20L Materiaal: Plastic

Productomschrijving

Vind de beste selectie hier van goedkope plastic drukknoopknopen in massa bij de lorful Buttons.Online Verkoop van denim-buttons.com.Co! Professionele Kwaliteits Plastic Breuken, de Knopen van de Metaaldrukknoop, Plastic Knopenfabrikanten.

Vind Plastic Onverwachte Knoop, Plastic Drukknoopfabrikanten, hier leveranciers & exporteurs in China. Krijg contactdetails & adres van bedrijven die… vervaardigen

Plastic Knoopfabrikanten & Leveranciers

OEM Stedelijke Elegante Rubberglb Breuk & Knoop Eco - Loodvrije Manier Kleurrijke Kinderjaren

Van de denim neemt rubberbreuk & Knoop Kleurrijke Grootte 9mm, 10mm, 11.8mm, 14mm, 20L van Kinderjaren Onverwachte Knopen, „comfortabel ontwerp om het leven“ als zijn opdracht te verbeteren. Perfectioneer met het concept kledingsontwerpers, om de het eindproductwaarde van de klant te verbeteren om onze sterkte bij te dragen.

De nagel onverwachte knoop van de douaneglb maakte de rubber verborgen pers aan orde van.

Kleurrijke Kinderjarenknopen--Leeftijdloze Elegante Knopen-- Zachte Beeldhouwwerkknopen, Functionele Wachtknopen, de Knopen van Tendensdeconstruction, Bijzondere Wederopbouwknopen, -- Minder is Meer Knopen, Kleurrijke Campusknopen, Functionele Simplism-Knopen, eco-manier Knopen, Stedelijke Denimknopen, Speciale Sectieknopen.

Types van Breuk & Knoop

De kleur is de universele taal van de wereld en een dynamische kracht in de visuele wereld
Het geeft het leven en het betekenen aan alles wij zien
Besteed aandacht aan denimknoop en sluit me aan kleuren bij exploratie!

 

IT is NIET ALLEEN een KNOOP!

 

Toevallige Knopen: Bevat drukknoop, nylon knoop, galvaniseer kleurenknoop om te wachten, ambachtdiversiteit, is de kleurenverandering rijk, heeft een knoop om uw dagelijks zeker aan te passen!

 

Sportenknopen: Onder de situatie van hoge druk van het werk en het leven, houden van more and more mensen dicht contact met sportkleding te hebben. De sporten plastic knopen van denim, zoals vier-knoop, ultra-light kleurenknoop en onzichtbare knoop, kunnen aan uw behoeften van mooie en professionele sporten absoluut voldoen.

 

Klassieke Knopen: de beste knoop van het kwaliteitsmetaal!

Jonge geitjesknopen: Jonge geitjes · gemakkelijke afneembare knoop, die Jonge geitjes dichte en open knopen sneller helpt! Bovendien voorzien wij de knopen van kinderen van modieuze vormen en mooie kleuren.

 

Bagage & Schoenenversieringen: Denimknopen niet alleen in kleding, hopen wij om u een lichtere en veiligere ervaring in zakken en schoenen te brengen.

 

Breuk & Knoop: Kwaliteit eerst, ononderbroken achtervolging, met inbegrip van verschillende technologie, kleur, patroon en textuur van de knoop, dizzying gemaakt aan orde van China!

 

Koordbevestigingsmiddel: Naast diverse soorten knopen, hebben wij ook de vertoning van kabelgespen en gespen toegevoegd om aan te tonen dat het DENIM ook betrokken bij deze twee gebieden is.

 

 

Als bekende fabrikant en fabrieksleverancier van hulpmaterialen, is de Denimknoop geëngageerd aan de productie van de producten van uitstekende kwaliteit en technologische ontwikkeling in China. Ondertussen, dragen wij ook onophoudelijk tot de bescherming van het de aardemilieu en symbiose bij met het gebied. Behalve milieubescherming KNOPEN, brengt de Denimknopen ook vele nieuwe producten zich concentreert op milieubescherming. Deze producten in de scène trokken ook heel wat publiek naar te begrijpen einde aan.

 

VAN DE KNOOPSHELL VAN DE KNOPENpolyester VAN DE DE KNOOP MAAKT DE BULKknoop VAN DE DE HOORNknoop ECHTE VAN DE HET UREUMknoop PLASTIC DE KNOOPdecoratie ANDEREN IN ORDE HOUTEN VAN DE DE KNOOPstof VERPAKT KNOOP VAN DE KNOOPkokosnoot VAN DE HET LEERknoop BEHANDELD KNOOP VAN HET DE PRODUCTENmessing METAAL VAN DE VERSIERINGEN ONVERWACHT JEANS VAN DE DE KNOOPklinknagel VAN DE DE RIEKknoop OOGJE 2 VAN DE HET GATENknoop VAN /4 VAN DE GATENknoop VAN DE DE STEELknoop VAN HET METAALgespen VAN HET DE KOORDENmetaal VAN DE HET ZINKlegering HET TYPE VAN DE VERSIERINGENOPPERVLAKTEBEHANDELINGEN DE NIEUWE ONVERWACHTE VAN DE HET METAALkleur VAN KNOPENdelen VAN DE KAART PLASTIC PRODUCTEN VAN DE DE VERSIERINGEN NYLON OPPERVLAKTE PLASTIC VAN DE DE OPPERVLAKTE ONVERWACHTE ONVERWACHTE KURK ONVERWACHTE RUBBER VAN HET HET KOORDoogje VAN DE GESPknopen BULKtendens

Plastic Loodvrije de Manier Kleurrijke Kinderjaren van Drukknoopknopen

 

VOLG DE V.S.

 

De de Knopendouane van de denimmaatkleding verminderde Onverwachte Knopenparel

www.denim-buttons.com

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn