Thuis ProductenDE KNOPEN VAN HET DENIMmetaal

Antiek van het de Jeansmetaal van de Messingsdouane de Knoopdenim die Bulkversieringen kleden

Certificaat
China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten
China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
VIIPLUS is het leiden en het gespecialiseerde bedrijf dat in R&D wordt gepoogd, knoopt productie en verkoop van kledingstuktoebehoren dicht.

—— Valentinas Kinskis

De Knopen van de Knooptrenchcoats van vrouwen, Klassieke dubbele rijknopen, modieus en gevoelig;

—— Charles Reeves

De gouden Kleur van het metaaloogje is zeer goed.

—— Elisa Bacchelli

Ik ben online Chatten Nu

Antiek van het de Jeansmetaal van de Messingsdouane de Knoopdenim die Bulkversieringen kleden

Antiek van het de Jeansmetaal van de Messingsdouane de Knoopdenim die Bulkversieringen kleden
Antiek van het de Jeansmetaal van de Messingsdouane de Knoopdenim die Bulkversieringen kleden Antiek van het de Jeansmetaal van de Messingsdouane de Knoopdenim die Bulkversieringen kleden

Grote Afbeelding :  Antiek van het de Jeansmetaal van de Messingsdouane de Knoopdenim die Bulkversieringen kleden

Productdetails:
Plaats van herkomst: Knopen online
Merknaam: DENIM METAL BRASS BUTTONS
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Antieke Zilveren Douane • De Knoop van de jeanskopspijker
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Bulkknoopfabrikanten & leveranciers
Prijs: Buttons for Sale: Cheap, Discount Buttons
Verpakking Details: Standaard de uitvoerkarton, 200pcs/bag, 400pcs/bag, 1000pcs/bag, ook als uw verzoek
Levertijd: 6 - 16 WERKDAGEN
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: De Knoopgroothandel van het metaaldenim, de Leveranciers van de Denimknoop

Antiek van het de Jeansmetaal van de Messingsdouane de Knoopdenim die Bulkversieringen kleden

beschrijving
Bulkknopentype: De Knoop van de jeanskopspijker Kleurenknoop: antiek messing
Type: Messingsknopen Verkoop: Bulkversieringen
bulkorder: antieke messingsknopen land van herkomst: CHINA
Hoog licht:

denim jacket buttons

,

custom denim buttons

De knopen passen met emblemen aan

Antieke messingsknopen, concentreren wij ons op de industrie van kledingstuktoebehoren, aanbieden de bulkknopen van uitstekende kwaliteit. Antiek van het de Jeansmetaal van de Messingsdouane de Knoopdenim die Bulkversieringen kleden.

De in het groot metaal onverwachte knopen in China, het jasjejeans van mensen hopen de vorm China van knopenfabrikanten op. De producten ontmoeten Standaardtestpas. | denim-buttons.com - maakte de bulk de knopenfabrikant van China aan orde van China.

SpecificatieAntiek van het de Jeansmetaal van de Messingsdouane de Knoopdenim die Bulkversieringen kleden 0

Grootte (1L=0.635MM)
  22L 24L 27L 30L 32L 34L 36L
GLB

Hoe te om de gemeenschappelijke problemen van I-knoop op te lossen? Ik knoop gemeenschappelijke problemen dicht
1, raakte de jeans, met een kleine kracht kan worden getrokken, met de knoop is nagelen niet strak
Als het een plastic kern I gesp is, zal dit en de plastic kern van I-gesp, als het gebruik van plastic kern niet goed genoeg is, het niet de druk van de spijkers weerstaan, zal het uit drukken. Zo hard trekken wij en wij vallen. Met goede plastiek-nieuwe materialen, zal dit niet gebeuren. Ook, hebben een relatie tegelijkertijd met de vorm van de spijker, hebben gericht spijker, hebben ook schroefspijker, algemeen de spijker van de gebruiksschroef meer.
2, spijkers in de knoop, het I-gesp gezicht direct door
Kan eenvoudige analyse zijn kan uit komen, is het het draagvlak dat ik te dun word gedaan ontzet. Kan niet het effect van spijkers van de aandrijving dragen, kan het knopvlak uit blazen. Dit soort omstandigheid één soort minder is, lijkt op legering, van koper, ijzer I woordgesp, ook gemeenschappelijk zeer zelden doet, tenzij de klap nauwgezet daalt, kan het gezicht raken uit te putten.
3, knoop ik op de jeans, de oppervlakte dicht van de kleur
In feite, is dit probleem vrij eenvoudig, van de I-knoop het verlies oppervlaktekleur, dat over het algemeen verwant is met het galvaniseren en nevelverf, het galvaniseren is niet goed, geen olie verzegelende producten, is de kleur over het algemeen niet lang, in de lucht na oxydatie, zal de kleur lichter worden, ook tijdens wrijving zal vallen. En de situatie van nevelverf, verf weg, die met de verfsamenstelling van de verf van de productnevel verwant is, zal goede verf over het algemeen niet dalen, tenzij het het soort zeer slechte verf is.
4. Ruwe I-gesp
Het probleem van knopen heeft iets met de de oppervlaktebehandelingstechnologie van de fabriek te doen. Het oppoetsen is niet op zijn plaats en de vorm van de producten wordt niet goed geopend. Deze dingen worden gedaan en kunnen worden vermeden.
Er is ook I-gesp volgens verschillende klantenvereisten, zoals lijmdaling, nevelverf, hangt plateren, hangt het probleem ook van de specifieke situatie af.

Welk soort geschikt I-knoop is voor beheer en productie?

De overtroffene I-gesp wordt ontworpen om een eenvoudige structuur, verscheidenheid van patronen te verstrekken, gemakkelijke vervanging van de overtroffene I-gesp. Het gebruiksmodel is samengesteld uit een hogere gezichtsgesp en lagere schroef of één enkele naald. Het gebruiksmodel wordt door een masker gekenmerkt die de hogere oppervlakte van de gezichtsgesp behandelen met een buitenrand van de gezichtsgesp en de beweegbare verbinding. Het masker van het product wordt gemaakt van elastisch plastiek of rubber. Het gebruiksmodel dat volgens de behoeften van klanten kan worden geïnstalleerd moet maskeren, maskeert beschikbare flexibiliteit, geschikt om het van uw kant en de kenmerken van een nieuwe installatie los te maken door verschillende ontwerp en kleur en vorm van het masker te veranderen kan een verscheidenheid van decoratief effect verkrijgen, de h-gespvorm heeft maken meer verandering, verbetert de blik van een knoop en de mooie graad, zodra de oppervlakteslijtage ook gemakkelijk is te ruilen, kan ook geschikte beheer en productie van de onderneming.
H de gesp met inbegrip van delen, het cirkelgesplichaam en de vastmakende kopspijkers, het centrum van het cirkelgesplichaam langs as uitgerust met het eerste ronde gat, door componenten omvatten samenwerken met eerste rond gat, en instrumentatie in het eerste ronde gat van de eerste cilinder, en aan het eind van de eerste cilinder en de overlapping in cirkelgesplichaam plaatsen door stuk op het gezicht, in het eerste ronde die gat van de eerste cilinderslijtage aan de ene kant te verbinden een schacht met omhoog het vastmaken van schroef wordt uitgerust het tweede ronde gat van het vastnagelen. Vastnagelen, juist door de delenslijtage in ringsgreep, uit de compensatie en kledingstukstoffen, kledingstukkenstof aan de andere kant van de vastmakende kopspijkers, brengt de tweede ronde vorm van de gatenmachine in evenwicht om drukcilinder en vastmakende kopspijkers door de delen door de askracht van de componentenrichting, door de kracht met het vastmaken van kopspijkers stevige delen, en tijdens het vastnagelen, ringvormige fastenings door delen van de eerste cilinderassemblage te drukken, niet onder het vastnagelen kracht, om de spanningsbreuk te vermijden.

Historisch, de manieren in knopen ook gewezen=hebben= op tendensen in toegepaste esthetica en toegepaste visuele art. Tegenwoordig, kunnen de Jeansknopen n op kledingstukken en gelijkaardige punten voor fastenings zijn.

BULKDIEJEANSknopen AAN ORDE VAN CHINA WORDEN GEMAAKT

14mm jeansknoop • 17mm jeansknoop • 20 mm-kopspijkerknoop • maatjeansknoop • maatkopspijkerknoop • de knoop van messingsjeans • de knoop van de messingskopspijker • knoop en kopspijker • de winkel van de knopenkopspijker • de jeansknoop van het douanemessing • douaneknoop voor jeans • de kopspijkerknopen van douanejean • de knoop van douanejeans

FAQs
A: Hoe neemt onderzoekt u een steekproef en?
Q: U verzendt een e-mail naar tiffany@denim-buttons, zal het verkooppersoneel u contacteren.

Contactgegevens
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

Contactpersoon: tiffany

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)