China DE KNOPEN VAN HET DENIMmetaal fabrikant

Van het het Jasjemetaal van de messingslaag van de het Nikkelkleur Matte Onverwachte de Knopen Vlakke Vier Delen

Productdetails:
Plaats van herkomst: de fabrikanten van de kledingsknoop
Merknaam: Flat Four Parts Snap
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: metaal onverwachte knopen
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Koop Bulk Directe Knopen van Fabrikant
Prijs: Bulk Buttons for Sale: Cheap, Discount Buttons
Verpakking Details: Standaard de uitvoerkarton, 200pcs/bag, 400pcs/bag, 1000pcs/bag, ook als uw verzoek
Levertijd: 7 - 16 WERKDAGEN
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: Onverwachte Knoopfabrieken | Betrouwbare Leveranciers in China
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Knopentype: Knopen van metaal de Onverwachte 4 delen Knopenmateriaal: Metaal, Messing, legering
Knopeneigenschap: Milieuvriendelijk, nikkel-Vrij Knopengrootte: Aangepaste Grootte 1525mm

Productomschrijving

Van het het Jasjemetaal van de messingslaag van de het Nikkelkleur Matte van de de Knopen Vlakke Vier Delen de Onverwachte Bulkknoop Onverwachte Fabrikanten

denim-buttons.com| De eerste Bron van China voor de Onverwachte Grootte van Knopen Online Bulkknopen: 10mm25mm, kopen Hoogte - kwaliteitsknopen van China

Kleur van metaal eindigt de Onverwachte Knopen:

Zilver, Messing, Goud, Glanzend Kanonmetaal,
Van het de gegevensdelen blad van de 831/633/655 Metaal Onverwachte vier knoop op van de het hulpmiddelmachine van de Kledingstukkeninstallatie vast te maken elektrische de vormknoop

BULK ONVERWACHTE DIE KNOPEN AAN ORDE VAN CHINA WORDEN GEMAAKT

Knopentypes classificatie

De onverwachte 4 delen knoop behoort gewoonlijk tot de metaal materiële bulkknoop, heeft de onverwachte knoop een nieuwe vorm, sterke betekenis van kwaliteit, hoogte - de kwaliteitsprijs, heeft een bepaald deel in de de knoopmarkt van kledingstoebehoren bezet.

Onverwachte Knopen die Nota's vastmakenVan het het Jasjemetaal van de messingslaag van de het Nikkelkleur Matte Onverwachte de Knopen Vlakke Vier Delen
Volgens de wetten van fysica, wanneer een metaalvoorwerp in een moment wordt misvormd, zal de originele moleculaire structuur absoluut veranderen.
Daarom is het moment wanneer de gezichtsknoop, de bodemknoop en de mannelijke knoopproducten op het kledingstuk worden bevestigd niet alleen een fout, maar ook kan ernstigere gevolgen veroorzaken. Daarom om de hoogwaardige vier-knoop bindend in het kledingstuk zonder misvorming te maken, moeten wij aandacht besteden aan de dikte van de doek, textuur, vorm en het vastmaken verrichtingsmethode verbeteren.

Correcte bindende methode
1. Bind hoger en sterven aan het knoopbevestigingsmiddel respectievelijk in de knoop makend machine, richt lager de hogere en lagere concentrische assen, pas manueel de slag en dan gebruiks de stroom aan die de vormschade te verhinderen door te lage slag wordt veroorzaakt, en verzeker de veiligheid van de knoopexploitant.
2, de vier knoopdelen
De het vastklemmen matrijs moet worden gecentreerd en plaatste vlakte. Probeer eerst de lucht en pas dan de ruimte tussen hoger en lager de matrijs volgens de dikte van de doek in de aangewezen positie aan.
3. Als de doek te dun is, wordt het voorgesteld om plastic pakking toe te voegen om de ontoereikende dikte van de doek goed te maken of de schade van de doek te verhinderen tijdens de reis.
4. Als de doek te dik is of de textuur te dicht is, zal het vóór het binden worden geperforeerd om de oppervlakteknoop of van de bodemknoop het krullende rand of het vastnagelen deel barsten te verhinderen, die tot unaesthetic of te kleine spanning kunnen leiden, en de perforatiegrootte zal aangewezen zijn.
5, zoals de ontdekking van vier knopen bindende knoop dicht, zou de bodemknoop voor de strakke doek en de draai aangewezen moeten zijn om de slag te verminderen.
6, zoals gevonden na de vier-knoop bindende knoop, de spijkermisvorming van de knoopbodem, zouden aangewezen moeten zijn om de slag aan te passen.
7, als de slag aangewezen is, en vonden dat de vier-knoop gemakkelijk weg te vallen, dat de doek te dik is, van de gezichtsknoop of van de bodemknoop voethoogte niet genoeg is.
Hoogwaardige overhandigen de vier-knoop grote hoeveelheden over het algemeen het binden van gebruik biermachine speciale die vorminstallatie op de installatie van de biermachine, algemeen als elektrische matrijs wordt bekend.
Elektrische matrijs, hoog rendement, geschikt voor de band van de fabriekspartij.
(gebruik hand het vier-knoop hulpmiddel en de basis om vier-knoop installatie, lage efficiency te hameren, de de geschikt voor handenthousiasten om een klein aantal van te installeren.)

De knopentoepassing
In hoogwaardige kleding, kan het ontwerp van knopen vaak op de kwaliteit en de waarde van kleding wijzen, hoogwaardig vier-knoop GEBRUIK een brede waaier van mannen en vrouwen onderaan jasje, jasje, laag, laag, allerlei hoogwaardige kleding; En de zakken, de handtassen, de schoenen en de hoeden, verpakking zullen aan hoogwaardige vier-knoop worden gebruikt, is zijn vorm nieuwe, sterke betekenis van kwaliteit, heeft in de de knoopmarkt van kledingstoebehoren bezet een bepaald deel. (gebruik hand het vier-knoop hulpmiddel en de basis om vier-knoop installatie, lage efficiency te hameren, de de geschikt voor handenthousiasten om een klein aantal van te installeren.)
Hoogwaardige onverwachte knoop volgens de materiële classificatie: het metaal vier delen onverwachte knoop, koper vier delen dichtknopen, legeert onverwachte knoop, plastic onverwachte knoop, zoals plastic oppervlakte.

drukknopen voor jasjes • drukknopen voor jeans • drukknopen voor dik materiaal • drukknopengoud • drukknopen in massa • grote drukknopen • geen de drukknopen naaien • drukknopen online • drukknopenrood • drukknopengrootte 14 • drukknopengrootte 15 • drukknopengrootte 24 • drukknopenwit • breuk in bevestigingsmiddel • breuk op bevestigingsmiddelenstoffen • breuk op bevestigingsmiddelenmetaal • onverwachte ringsbevestigingsmiddelen • stevige messings onverwachte knopen • stevige messingsdrukknopen • de lentebreuk • de lente onverwachte knoop • de lente onverwachte ring

 

 

Klaar om uw vereisten van de metaalversiering te bespreken?

Bezoek onze contactpagina of verzend ons een e-mail.

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn