China DE KNOPEN VAN HET DENIMmetaal fabrikant

De modieuze Grootte van de de Stoffenvoorraad van de Kledings Bulk Plastic Onverwachte Knoop Bruine & Zwarte DTM

Productdetails:
Plaats van herkomst: PLASTIC KNOPENfabrikant IN CHINA
Merknaam: DENIM PLASTIC BUTTONS
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: PLASTIC KNOPEN
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10000 stukken
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd: 4 - 12 WERKDAGEN
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 1200000 stuk/Stukken per Maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

plastic press button

,

plastic snap fasteners for clothing

Productomschrijving

De Groothandel van kledingsknopen in China, dat Zwarte Bruine Plastic Knopen in Massa levert

De knoop staat uw modieusste element.thousand-jaar-oud te worden op het punt
Populair element
De knopen zijn één van de oudste decoratieve elementen.

De modieuze Grootte van de de Stoffenvoorraad van de Kledings Bulk Plastic Onverwachte Knoop Bruine & Zwarte DTM

Een kleine knoop, Oneindig verliefd gevoel
Een knoop-benedenoverhemd te hoeven niet worden gecompliceerd, maar het in paren rangschikken van het met jeans is de gemakkelijkste te krijgen manier. Voeg een weinig speciale interessantere knoopversiering toe. De knopen komen deze dagen in alle vormen en grootte, en of het een bovenkant, een kleding of een halve rok is, zijn zij zeer modieus allen. De knoop van kleine diameter verschijnt op zijde en de satijnkleding, klein en gevoelig bevordert opnieuw elegant temperament. Enkele geavanceerder knoopontwerp, kleding heeft onbeperkte mogelijkheden gebracht.
Laagknopen
Maar nu schijnen de knopen om meer plaatsen, of die Franse stijlmerken, eenvoudige en praktische slijtage, maar volledige retro stijl te doen, het algemene temperament verbeteren.
Dit bedwelmt het v-hals overhemd, de bloemen. Geen kwestie grote knoop of kleine knoop, met een wenk van onthouding en ontspanningssmaak.
Het kan terug naar de Bronstijd in China, de Indus-valleibeschaving en de Roman era worden gevonden. Eerst, verschenen de knopen in de kleding van rijk en edel, enkel voor decoratie. De kleine cardigan van breit, toont de huid met de mooie zomer. Het unieke tailleontwerp, liet moderner ook het geheel kijken. Deze Franse kleine vierkante kraag, plus nu de grote hete bellenkoker, heeft de knoop zegenend om de retro stijl te maken terugkomen!

Door de 13de eeuw, werd de knoop hetzelfde als het vandaag is.
De mensen begonnen knoopsgaten in hun kleren te maken, en de knopen waren hoofdzakelijk voor overhemden en manchetten. Door de 16de eeuw, was het gebruik van knopen algemeen en verscheen op de kleren van gewone mensen. Maar op dat ogenblik, verschenen de knopen van de kleren van vrouwen over het algemeen op de linkerkant van de open en gesloten kant, terwijl de kleren van mensen op het recht verschenen. De belangrijkste reden is dat de kleren van vrouwen door serveersters moeten worden gedragen en op de linkerkant voor gemak ontworpen, terwijl de kleren van mensen moeten zelf worden gedragen, maar deze traditie gaat verder.

De knopen werden toegepast op de kanten van kleding in de jaren '30 en, hoewel decoratiever, het ontwerp nog kijkt vandaag modieus.

Onlangs, beginnen more and more kleren zich aan het knoopelement te houden, dat bijna op elk stuk kleren of broeken bestaat, maar de nadruk van de huidige tendens geworden, die de afwerking van allerlei kleren en rokken wordt.

De knopen werden gekenmerkt op de herfst van van Alberta Ferretti/de winter van 2019 tonen. De zwart-witte kleuren werden gebruikt als hoofdgedachte, en overhemden die met gouden knopen worden verfraaid, breed-brimmed het omvatten hoed, cowboylaarzen en de broeken, keken als moderne jeans shuttled door de concrete wildernis.

CHANEL 2019 kleermakerijen is de eerste kleermakerijeninzameling die onafhankelijk door Virginie Viard, de huidige ontwerpdirecteur na het vertrek van Karl Lagerfeld wordt voltooid. Zonder opzichtige blikken, werd deze overweldigende inzameling van haute-coutures voltooid met extreme handtechnieken, met diverse knopen die helder opvlammen.

Op dat ogenblik, waren de kleren die door Christian Dior worden ontworpen zeer avantgarde en het onafhankelijke bewustzijn van vrouwen, maar hielden nog het ontwerp van vrouwelijke knopen op de linkerzijde.

Courreges, een futuristisch maniermerk, is bedreven bij het gebruiken van grote, gewaagde knopen die de eenvoudige lijnen van zijn kleren weergalmen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn