China DE KNOPEN VAN HET DENIMmetaal fabrikant

Vierkante/Ronde Decoratieve Messingsklinknagels voor Jeansbroeken & van Ladingsbroek In reliëf gemaakte Emblemen Kleine Grootte

Productdetails:
Plaats van herkomst: DE FABRIKANT VAN MESSINGSklinknagels DIE IN CHINA WORDT GEMAAKT
Merknaam: DENIM BRASS RIVETS
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Klinknagel voor Kleding • Kledingsklinknagels • Decoratieve Klinknagels • De Fabrikanten van de kled
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 30000 stukken
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: DE UITVOERkartons
Levertijd: 3 - 7 WERKDAGEN
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: De Klinknagels van de messingslegering • De Fabrikantenbulkorder China van de kledingstukklinknagel
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Knooptype: klinknagel Materiaal: Messing
kleur: Goud, Nikkel, Gunmetal, Messing, Zilver of Douane GROOTTE & DE FIT: 8mm~15mm
Design: Het decoratieve Metaal graveert met Embleemklinknagel Functie: MANIER UITERST KLEINE TWEE DELEN
Toepassing: Jeansbroeken, Ladingsbroek, kleding Druk het verschepen uit: 4 - 7 WERKDAGEN

Productomschrijving

TITEL: De jeansklinknagel beslaat Fabrikanten van China, In het groot Metaalknopen voor de Knopen van het Jeansdenim

De bulkleverancier van Denimklinknagels in China, in het groot metaal knoopt voor jeans van China dicht. De klinknagels worden gemaakt van het messing van uitstekende kwaliteit, goedkope prijzen. De bulkversieringen van klinknagelknopen ontmoeten oeko-Tex Standard 100. China revit en de fabrikant van de knopenleverancier vele jaren. Wij veroorzaken en leveren hoogte - kwaliteitsklinknagels. De waaier van aangeboden klinknagels is zeer populair op de markt als toebehoren voor kledingstukdecoratie. Deze klinknagels worden van uitstekende die materialen gemaakt uit de belangrijkste leveranciers van de markt worden verkregen. Deze klinknagels zijn beschikbaar in een brede waaier van metaalgrootte en kleuren. De kleur van deze klinknagels is langzaam verdwenen en zeer elegant. Onze klanten kunnen slechts deze klinknagels door ons bij een redelijke prijsklasse gieten.

MANIER & KLEDINGSklinknagelsshape EN TYPE MET IN RELIËF GEMAAKTE EMBLEMEN

OVERZICHT

De klinknagel van messingsjeans bestaat uit twee delen met inbegrip van GLB en spijker. GLB wordt gemaakt van het messing van uitstekende kwaliteit en de spijker wordt gemaakt van messing of aluminium. Zij kunnen volgens de eis van de klant worden aangepast en de test van spanning, milieubescherming, zoute nevel, waterwas, weerstand op hoge temperatuur en zure weerstand overgaan.

 

DE DENIMjeans NAGELEN, DE GROOTTE VAST DIE HET VERSCHIL MAKEN!

de denimklinknagels zijn beschikbaar in onze productie met in reliëf gemaakte emblemen en verschillende kleuren. De aanpassingen zijn eindeloos in termen van materialen: van messing aan koperklinknagel aan legeringsklinknagels, van het plastiek aan speciale metaalliga's.
Als de klinknagelsfabrikant van het douanedenim, houden onze stijladviseurs niet tegen: de manier verandert elke dag, vooral in de kleine details van grootteklinknagels!

Giet de het metaal vierkante klinknagel van de MENGELINGSzware industrie, rots - en - rolt adem, maakt rots - en - beeld van het broodjes het koele meisje.

VERSCHILLENDE TYPES VAN KLINKNAGELS EN MATERIAAL

 • Rond gemaakte Klinknagelstypes
 • concave Klinknagelstypes
 • en uitstekende Klinknageltypes

De laag van DENIMjeans en de metaalklinknagel zijn verenigd in huwelijk, slepen mengeling met zachtheid, bouwen de verschillende mengelingen van het stijl lange contrast een modern nieuw idee, recreatief kostuum dagelijks, bal om zich omhoog te kleden.

 

EEN VERFRISSENDE NIEUWE ERVARING VAN VERSIERINGEN • TOEBEHOREN IN KLEDING & METAALklinknagels VOOR KLEDING

 • De klinknagelsvorm zou duurzaam moeten worden gemaakt
 • De omvang gereduceerde van, Verlichte Kleine Metaalklinknagels.
 • Wordt het messings Hoge Materiaal gebruikt in Klinknagels.
 • Droog-maak o.k. schoon

Met de diversificatie van esthetische uitdrukking in modern kostuumontwerp, nagel element vast, aangezien een soort ontwerpelement, in de ingenieuze toepassing van kostuumstructuur en decoratie meer en meer gemeenschappelijk wordt, die ook de visuele overeenkomst van mensen breekt en vers en verse mensen brengt
 

HOOG-STRAAT MANIER & KLEDINGSklinknagels

 

De klinknagels brengen u altijd straatstijl.

 

De de vroege zomerreeks gebruikte het klinknagelelement zeer met straatwind, de brede schouderriem gewaagde grondkleur toe voegt zich samen bij aan te sluiten, geeft een persoon zeer sterk bewegingsgevoel, geeft de kleur die van wind oude manieren herstellen lichtjes een zeer atmosferische persoon en de modieuze betekenis, lijkt op een bewegende jonge vrouwen zelfde betoverende verschijning, op de rug kan het verschillende charme aan u zeker brengen.

 

ONTDEK MEER

 

 

De Kenmerken van kledingstukkenversieringen

Het metaal om Strook nagelt details voor de laag van het basisdenim met Boheemse rots wordt gegoten vast - en - rolt stijl die.

 

Vierkante/Ronde Decoratieve Messingsklinknagels voor Jeansbroeken & van Ladingsbroek In reliëf gemaakte Emblemen Kleine Grootte

 

VIIPLUS die, altijd zich aan het front van manier bevinden, verstrekt de populairste producten van de klinknagelknoop voor de fabriek in het volgende seizoen. Het gebruik van klinknagelelementen in handtassen, met inbegrip van RAADSEL, POORT en HANGMAT, allen heeft klinknagelelementen. Het voorkomen van klinknagel, het moet het oude manieren voelen en modieuze modieuze gevoels perfecte samenloop herstellen.

 

Een klinknagel is een permanent mechanisch bevestigingsmiddel. Het bestaat uit een vlotte cilindrische schacht met een hoofd op één eind. Het eind tegengesteld aan het hoofd wordt genoemd de staart.

 

 

De klinknagel VIIPLUS verstrekt een verscheidenheid van spijkers van de dekkingsbuil, de spijkers van de dekkingsbuil heel wat types, parapluspijkers, voetspijkers, punkaren, de spijkers van de cowboybuil, de builspijkers van de leerzak, de spijkers van de bagagebuil, schoenspijkers, de spijkers van de jasjebuil, materiaal voor koperriem kan zijn of de de legeringsbodem van de koperoppervlakte, specificaties is: de bodemdiameter van 6mm20mm; Hoogte 5mm20mm en andere soorten specificaties, productspecificaties zijn divers, kunnen kegel verpletterde spijkers, rondetafel zijn verpletterde spijkers, piramide verpletterde spijkers, verpletterde de ronde spijkers, vierkante verpletterde spijkers, kleurt volledig, volgens de steekproef of de tekeningen kunnen aangepast koper, ijzer, aluminium, roestvrij staal en andere verschillende specificaties van kleurenproducten zijn, onthaal te kopen.

 

 

REIVET-TYPES

 

Er zijn een aantal types van klinknagels: stevige klinknagels, blinde klinknagels, multi-grip klinknagels, gegroefte typeklinknagels, Schiltype Blinde Klinknagels, plastic klinknagels, aandrijvingsklinknagels, tubulaire klinknagels, enz.

 

HET KIEZEN VAN KLINKNAGELgrootte

 

 

Klinknagelmodel

Hoogste Diameter

Kleine Revit-grootte

7mm (12L ~ 9/32“); 8mm (13L ~ 5/16“)

Standaardgrootte

9mm (14L ~ 23/64“); 9.5mm (15L ~ 3/8“); 10.5mm (17L ~ 13/32“)

Grote Revit-Grootte

11mm/11.5mm (18L ~ 29/64“); 12mm (20L ~ 15/32“); 13mm (21L ~ 17/32“); 14mm (22L ~ 9/16“)

 

 

 

 

DETAILvertoning

 

De zak van de parelklinknagel anti - de parelnagel wordt gebruikt als sterkteversterking rond de zak en de zijnaad. Anti - die de pareloppervlakte is een weinig anti - bodemdruk, gewoonlijk ook als anti wordt bekend - plaats fopspeenspijker. De „spijker“ is het decoratieve deel op de buitenkant, terwijl de „knoop“ op de binnenkant van de doek voor het bevestigen wordt geplaatst. Alle ab-het vastmaken combinaties worden ontworpen om de combinatie van sterkte te maximaliseren en hoog - kwaliteitsverschijning. Kan op gepersonaliseerd embleemontwerp zijn van toepassing geweest, gebruikend een verscheidenheid van metalen (zoals legeringsoppervlakte, koperoppervlakte, roestvrij staaloppervlakte, aluminiumaar, koperaar) en met de aanpassing van oppervlaktebehandeling worden gecombineerd om hun verschijning en prestaties te verbeteren.

 

CONVEXE PARELklinknagel


VIIPLUS biedt een verscheidenheid van convexe klapspijkers aan, raakte de convexe parelspijker heel wat phyletic, omdat hun gezichtsbuil aangezien de genoemde parels, jeans kunnen worden genageld, nagels, de punkklapspijkers, het jasje van het spijkerdenim, de rugzak, de kraagspeld, enz., materiaal kwalitatief materiaal van koper zijn, al ab-maximum van de nagelscombinatie is een combinatie van sterkte en de verschijning van hoogte - kwaliteit. Kan op gepersonaliseerd embleemontwerp zijn van toepassing geweest, gebruikend een verscheidenheid van metalen (zoals legeringsoppervlakte, koperoppervlakte, roestvrij staaloppervlakte, aluminiumaar, koperaar) en met de aanpassing van oppervlaktebehandeling worden gecombineerd om hun verschijning en prestaties te verbeteren.

 

OOK BEKEKEN KLANTEN

 

BULKknopen

 • Onverwachte knopen voor kleren
 • Metaal onverwachte knopen
 • Metaaldrukknoppen
 • De sluiting van de persnagel
 • De knopen van de metaalkopspijker voor jeans
 • Van de broekenhaak en bar sluitingen

HULP & STEUN

VRIJE KNOOPsteekproeven

CONTACT DE V.S.

VOLG DE V.S.

 

 

 

Van de het Jasje ontwerpen de Witte Strook van denimjeans het Metaalknopen Wasbare Snelheid

www.denim-buttons.com

 

Zult u Volgende zijn om zich bij Onze Tevreden Cliënten aan te sluiten?
 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn