China DE KNOPEN VAN HET DENIMmetaal fabrikant

De in reliëf gemaakte van het Messingsklinknagels van de Embleem Kleine Grootte Klinknagels van Gunmetal 8mm - 15mm Vormontwerp

Productdetails:
Plaats van herkomst: DE FABRIKANT VAN MESSINGSklinknagels DIE IN CHINA WORDT GEMAAKT
Merknaam: DENIM BRASS RIVETS
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: Klinknagel voor Kleding • Kledingsklinknagels • Decoratieve Klinknagels • De Fabrikanten van de kled
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 30000 stukken
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: DE UITVOERkartons
Levertijd: 3 - 7 WERKDAGEN
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: De Klinknagels van de messingslegering • De Fabrikantenbulkorder China van de kledingstukklinknagel
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Knooptype: klinknagel Materiaal: Messing
kleur: Goud, Nikkel, Gunmetal, Messing, Zilver of Douane GROOTTE & DE FIT: 8mm~15mm
Design: Het decoratieve Metaal graveert met Embleemklinknagel Functie: MANIER UITERST KLEINE TWEE DELEN
Toepassing: Jeansbroeken, Ladingsbroek, kleding Druk het verschepen uit: 4 - 7 WERKDAGEN

Productomschrijving

TITEL: De denimklinknagels zijn beschikbaar in onze productie met in reliëf gemaakte emblemen en verschillende Vormen

OVERZICHT

De het Messingsklinknagels van het denimmetaal blijven de kwetsbaarste delen van onze jeans versterken. De denimklinknagels zijn beschikbaar in onze productie met in reliëf gemaakte emblemen en verschillende metelkleuren. De aanpassingen zijn eindeloos in termen van materialen: van koper aan messing aan ijzer, van het plastiek aan speciale metaalliga's.

VAN DE DE KLINKNAGELSfabrikant VAN HET DOUANEdenim DE JEANSklinknagels

Als de klinknagelsfabrikant van het douanedenim, houden onze stijladviseurs niet tegen: de manier verandert elke dag, vooral in de kleinste details!

Als de klinknagelsfabrikant van het douanedenim in China, houden onze stijladviseurs niet tegen: de manierklinknagel verandert elke dag, vooral in de kleinste details!

 • In reliëf gemaakte Emblemenklinknagels
 • Rond gemaakte Vormtype Klinknagel
 • concave Vormtype Klinknagel
 • en uitstekende Vormtype Klinknagel
 • De messingsklinknagels zouden duurzaam moeten worden gemaakt
 • De omvang gereduceerde van, Verlichte Kleine Metaalklinknagels.
 • Het hoge Materiaal wordt gebruikt in Klinknagels.
 • Droog-maak o.k. schoon

 

EEN VERFRISSENDE NIEUWE ERVARING VAN VERSIERINGEN • TOEBEHOREN IN KLEDING & METAALklinknagels VOOR KLEDING

 

De charme van Uitstekende Rots blijft weerkaatsen, beïnvloedend generaties van modetrends.
De taaie zwarte jeans voegen was toe en het witten van technologie, die retro gevoel benadrukken,
De individuele klinknagel is verfraaid met een ronde oppervlakte om het scherpe gevoel van metaal te verzwakken.
Mengeling en gelijke met sporten hoodies om een vrije stijl van straatrots te creëren.

 

Ontwerpeigenschappen
De eigen karakterklinknagel is verfraaid, verschijnt met rond gezicht, verzwakte klinknagel de scherpe indruk, donsachtig gevoel toevoegt.

 

Met de diversificatie van esthetische uitdrukking in modern kostuumontwerp, wordt het klinknagelelement, als een soort ontwerpelement, meer en meer gemeenschappelijk in de ingenieuze toepassing van kostuumstructuur en decoratie, die ook de visuele overeenkomst van mensen breekt en vers en verse mensen brengt


 

 

HOOG-STRAAT MANIER & KLEDINGSklinknagels

 

De klinknagels brengen u altijd straatstijl.

 

De de vroege zomerreeks gebruikte het klinknagelelement zeer met straatwind, de brede schouderriem gewaagde grondkleur toe voegt zich samen bij aan te sluiten, geeft een persoon zeer sterk bewegingsgevoel, geeft de kleur die van wind oude manieren herstellen lichtjes een zeer atmosferische persoon en de modieuze betekenis, lijkt op een bewegende jonge vrouwen zelfde betoverende verschijning, op de rug kan het verschillende charme aan u zeker brengen.

 

 

ONTDEK MEER

 

 

 

VIIPLUS die, altijd zich aan het front van manier bevinden, verstrekt de populairste producten van de klinknagelknoop voor de fabriek in het volgende seizoen. Het gebruik van klinknagelelementen in handtassen, met inbegrip van RAADSEL, POORT en HANGMAT, allen heeft klinknagelelementen. Het voorkomen van klinknagel, het moet het oude manieren voelen en modieuze modieuze gevoels perfecte samenloop herstellen.

 

Een klinknagel is een permanent mechanisch bevestigingsmiddel. Het bestaat uit een vlotte cilindrische schacht met een hoofd op één eind. Het eind tegengesteld aan het hoofd wordt genoemd de staart.

 

 

De klinknagel VIIPLUS verstrekt een verscheidenheid van spijkers van de dekkingsbuil, de spijkers van de dekkingsbuil heel wat types, parapluspijkers, voetspijkers, punkaren, de spijkers van de cowboybuil, de builspijkers van de leerzak, de spijkers van de bagagebuil, schoenspijkers, de spijkers van de jasjebuil, materiaal voor koperriem kan zijn of de de legeringsbodem van de koperoppervlakte, specificaties is: de bodemdiameter van 6mm20mm; Hoogte 5mm20mm en andere soorten specificaties, productspecificaties zijn divers, kunnen kegel verpletterde spijkers, rondetafel zijn verpletterde spijkers, piramide verpletterde spijkers, verpletterde de ronde spijkers, vierkante verpletterde spijkers, kleurt volledig, volgens de steekproef of de tekeningen kunnen aangepast koper, ijzer, aluminium, roestvrij staal en andere verschillende specificaties van kleurenproducten zijn, onthaal te kopen.

 

 

REIVET-TYPES

 

Er zijn een aantal types van klinknagels: stevige klinknagels, blinde klinknagels, multi-grip klinknagels, gegroefte typeklinknagels, Schiltype Blinde Klinknagels, plastic klinknagels, aandrijvingsklinknagels, tubulaire klinknagels, enz.

 

 

KLINKNAGELgrootte, DE GROOTTE DIE HET VERSCHIL MAAKT!De in reliëf gemaakte van het Messingsklinknagels van de Embleem Kleine Grootte Klinknagels van Gunmetal 8mm - 15mm Vormontwerp

 

 

Klinknagelmodel Hoogste Diameter
Kleine Revit-grootte 7mm (12L ~ 9/32“); 8mm (13L ~ 5/16“)
Standaardgrootte 9mm (14L ~ 23/64“); 9.5mm (15L ~ 3/8“); 10.5mm (17L ~ 13/32“)
Grote Revit-Grootte 11mm/11.5mm (18L ~ 29/64“); 12mm (20L ~ 15/32“); 13mm (21L ~ 17/32“); 14mm (22L ~ 9/16“)

 

DETAILvertoning

 

De zak van de parelklinknagel anti - de parelnagel wordt gebruikt als sterkteversterking rond de zak en de zijnaad. Anti - die de pareloppervlakte is een weinig anti - bodemdruk, gewoonlijk ook als anti wordt bekend - plaats fopspeenspijker. De „spijker“ is het decoratieve deel op de buitenkant, terwijl de „knoop“ op de binnenkant van de doek voor het bevestigen wordt geplaatst. Alle ab-het vastmaken combinaties worden ontworpen om de combinatie van sterkte te maximaliseren en hoog - kwaliteitsverschijning. Kan op gepersonaliseerd embleemontwerp zijn van toepassing geweest, gebruikend een verscheidenheid van metalen (zoals legeringsoppervlakte, koperoppervlakte, roestvrij staaloppervlakte, aluminiumaar, koperaar) en met de aanpassing van oppervlaktebehandeling worden gecombineerd om hun verschijning en prestaties te verbeteren.

 

CONVEXE PARELklinknagel


VIIPLUS biedt een verscheidenheid van convexe klapspijkers aan, raakte de convexe parelspijker heel wat phyletic, omdat hun gezichtsbuil aangezien de genoemde parels, jeans kunnen worden genageld, nagels, de punkklapspijkers, het jasje van het spijkerdenim, de rugzak, de kraagspeld, enz., materiaal kwalitatief materiaal van koper zijn, al ab-maximum van de nagelscombinatie is een combinatie van sterkte en de verschijning van hoogte - kwaliteit. Kan op gepersonaliseerd embleemontwerp zijn van toepassing geweest, gebruikend een verscheidenheid van metalen (zoals legeringsoppervlakte, koperoppervlakte, roestvrij staaloppervlakte, aluminiumaar, koperaar) en met de aanpassing van oppervlaktebehandeling worden gecombineerd om hun verschijning en prestaties te verbeteren.

 

OOK BEKEKEN KLANTEN

 

 • Drukknoppen voor kleren
 • Metaal onverwachte knopen
 • Metaaldrukknopen
 • De sluiting van de persnagel
 • De knopen van de metaalkopspijker voor jeans
 • Van de broekenhaak en bar sluitingen

HULP & STEUN

HET ONTWIKKELEN VAN NIEUWE BUTTONSS VOOR VERSCHILLENDE SOORTEN KLEDINGSTUK

VRIJE KNOOPsteekproeven

CONTACT DE V.S.

VOLG DE V.S.

 

Van de het Jasje ontwerpen de Witte Strook van denimjeans het Metaalknopen Wasbare Snelheid

www.denim-buttons.com

 

Zult u Volgende zijn om zich bij Onze Tevreden Cliënten aan te sluiten?
 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn