Thuis ProductenTrenchcoatknopen

Glanzende Matte Zwarte Bruine Bulk het Naaien Knopensourcing 4 Gaten met Patroonontwerp

Certificaat
China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten
China JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
VIIPLUS is het leiden en het gespecialiseerde bedrijf dat in R&D wordt gepoogd, knoopt productie en verkoop van kledingstuktoebehoren dicht.

—— Valentinas Kinskis

De Knopen van de Knooptrenchcoats van vrouwen, Klassieke dubbele rijknopen, modieus en gevoelig;

—— Charles Reeves

De gouden Kleur van het metaaloogje is zeer goed.

—— Elisa Bacchelli

Ik ben online Chatten Nu

Glanzende Matte Zwarte Bruine Bulk het Naaien Knopensourcing 4 Gaten met Patroonontwerp

Glanzende Matte Zwarte Bruine Bulk het Naaien Knopensourcing 4 Gaten met Patroonontwerp
Glanzende Matte Zwarte Bruine Bulk het Naaien Knopensourcing 4 Gaten met Patroonontwerp Glanzende Matte Zwarte Bruine Bulk het Naaien Knopensourcing 4 Gaten met Patroonontwerp Glanzende Matte Zwarte Bruine Bulk het Naaien Knopensourcing 4 Gaten met Patroonontwerp

Grote Afbeelding :  Glanzende Matte Zwarte Bruine Bulk het Naaien Knopensourcing 4 Gaten met Patroonontwerp

Productdetails:
Plaats van herkomst: Knopenleveranciers - In het groot Fabrikanten, Leveranciers
Merknaam: DENIM CLOTHING BUTTON MANUFACTURERS
Certificering: ISO 9001
Modelnummer: TRENCHCOATS BULKknoop
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1000pcs
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: De uitvoerkartons, Houten Pallets
Levertijd: 7 - 20 WERKDAGEN
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: 3000000 Stuk/Stukken per Week om het even welke hoeveelheid als uw vereisten

Glanzende Matte Zwarte Bruine Bulk het Naaien Knopensourcing 4 Gaten met Patroonontwerp

beschrijving
Knooptype: 4-gaten Knoop Materiaal: Plastic
kleur: Geelgroene ZWARTE NAAR MAAT GEMAAKT Kies Grootte: 14L 16L 18L 20L 22L 24L 28L 32L
aangepast ontwerp: Aangepast Gegraveerd Embleem HET ONTVANGEN VAN TIJD: VERWERKINGStijd + HET VERSCHEPEN TIJD
Speciale vereisten: De milieubescherming & Naalddetector installeert Hulpmiddel levering: FOB- SHANGHAI CPT DHAKA CIF Chitagong
Hoog licht:

winter coat buttons

,

custom coat buttons

DE DE TRENCHCOATknopen & VERSIERINGEN LEGGEN BULKknopensourcing voor

Als uw zaken in Kledingstukfabrikanten & Exporteurs zijn, knoopt leverancier dicht wij adviseren dat u onze hoogte - product van kwaliteits het bulkknopen kiest. gelieve te informeren ons over uw kledingstukorde voor bulkknopensituatie en vereisten van knopensteekproeven in de het seizoenknopen van het programmakledingstuk voor de lente, de zomer, de herfst, de winterknopen. Wij zullen u efficiënt van het type van knopenselectie knopen materiële oplossingen en citaten voorzien.

 

OVERZICHT

Knopen Prg van Col# van bulkknopensteekproeven _. Steekproef & Knoopbevestiging

SMS-STEEKPROEVENsourcing BULKkledingsknopen

 

De kernachtige besnoeiingsbesnoeiingen vanaf het zware gevoel van een traditionele trenchcoat,
Het gebruiken van kernachtige katoenen stof, die met dezelfde knoop van de kleurenhars wordt gecombineerd,
Maak het cijfer in orde, toon een hoge uitgerekte taille, het cijferaandeel,
In de kraag, manchetten om een betekenis tot stand te brengen die van het in lagen aanbrengen van slijtage, meer verse betekenis modelleren.

 

 

Het ontwerp van de trenchcoatknoop is gegoten met een element van verrassing. De merkknoop is de vertegenwoordiger van het merk van de luxe vrijetijdskleding geworden. Gezien als schitterende, niet geregelde toebehoren, stijl van Los Angeles en houding tegenover meisjes rond de wereld. Vrijheid door vrijetijdskleding

 

BESCHRIJVING

 

Trenchcoatknopen

Kenmerken van knopen
Eenvoudig patroonontwerp, eenvoudig en grootmoedig, met een natuurlijk en geschikt aura.

 

DETAILvertoning

Georiënteerde de tendens van de de trenchcoatknoop van de damestijl
Audrey Hepburn is het idool van miljoenen vrouwen. Met haar korte zwarte trenchcoat, haar en mooi gezicht, veranderde zij de geschiedenis het blonde“ slechts liefdesavontuur van van Hollywood „. Haar dun, slank cijfer werd haar uniek symbool. Haar gezicht zoals een engel, onschuldig, zoet, edel beeldtemperament, wordt een het bespreekbureauwaarborg van Hollywood. Zij houdt zich van omhoog in de filmkleding, in het leven handhaaft zij ook dit soort zuivere schoonheid. De elegante, waardige en onafhankelijke, eenvoudige en toevallige kleding is een favoriete stijl van de windjekker van Audrey Hepburn.Wear het uiterst eerlijke model van de meisjewind, haar elegant temperament, de persoon talloos dat liet het liefdegordijn haar bewondert unceasingly, wordt de imiterende versie van massa's daardoor, laat mensen de eerlijke meisje instinctieve kwaliteit van windjekker tot de bovenkant van zijn ketting waarderen. De gordel, dit is trenchcoat populariteit de woordenschat die zich moet vooral herinneren, heeft het soort wijd brede grote robe van manier uitgegaan, met de broeksband van kwaliteit van materieel of gelijkaardig en breed als lint kan de broeksband, enkel de mode van de herfst vertegenwoordigen om zich omhoog het meest te kleden.

 

Type: TRENCHCOATknopen

Glanzende Matte Zwarte Bruine Bulk het Naaien Knopensourcing 4 Gaten met Patroonontwerp 0

 

TOEPASSING

 

KNOPEN VOOR DE KOSTUUMSblouses VAN DE LAAG-EN-JASJESkleding

BOVENKANTEN EN T-SHIRTS DE BROEKENvrije tijd VAN BREIGOEDrokken

 

ONTDEK MEER

 

 

 

HOOG-STRAAT MANIER & KLEDING

 

 

Van zijn traditioneel aan de nieuwe producten van het innovatieontwerp, creëren wij de concepten door de Knoopproducten van kwaliteitstrenchcoats het hele jaar door te denken.

 

 

 

 

De klassieke kaki trenchcoat met een geschiedenis van meer dan één honderd jaar heeft een unieke Britse stijl met zowel praktische als modieuze eigenschappen. Afhankelijk van de manier van interpretatie, zal de riem van de trenchcoat bij de rug worden ontzet, zal gebonden worden bij voor of direct zal ontzet worden, voorstellend een verscheidenheid van eigenschappen zoals openheid en intellectuality, die de unieke kenmerken van de trenchcoat benadrukken.

 

 

Hoe de hars worden knopen gemaakt?

 

Van de harsknoop (onverzadigde polyester) het de productieproces kan in twee categorieën worden verdeeld: blad (bladknoop) en bar (stokknoop).
(1) de grondstof
De onverzadigde polyester is een transparante kleverige vloeistof die van aardolie wordt gemaakt.
En het bevorderen van agent en genezende agent in de hars kan zich bij verschillend kleurendeeg, of zal andere materialen, zoals was, zoals zout, zaagsel, stro, verschillende hoeveelheid grondstoffen, in verschillende concentratie en verschillende temperatuur, verschillende rotatiesnelheid aansluiten en samengewerkt door speciale toebehoren, het continu veranderende patroon, veroorzaken maar ook maakte enkelen kan echte imitatiepareloester, hoorn, fruit, hout, steen, marmer en ander belangrijk materiaal van imitatie natuurlijke regeneratie van knopen kijken
(2) volgens de vereisten van de selectie van spatie
1: plaat: giet de volledig gemengde hars in de roterende centrifugaalemmer, die algemeen als de vlokemmer of de grote diameter wordt bekend, en giet zonodig op veelvoudige lagen. Nadat de hars in de emmer zachte en colloïdale toe te schrijven aan chemische reactie ongeveer 30 minuten is, kan het in bladen worden gesneden en dan op de embryoblanking machine worden gezet om het knoopembryo uit te spoelen. Een plaat over 14L uit knopembryo 126 gong.
2: barmateriaal: de volledig gemengde rubberdunne modderstromen in de in de was gezette aluminiumbuis door een speciale oscillator, en wanneer de dunne modder een zacht gel wordt, trekken de rubberstaaf in de aluminiumbuis terug en snijden direct het. Het snijdende mes kan 1300 18L-knoopspaties snijden elke minuut. Elke stok kan in 24L-knoopsgaten over 2 gongen worden gesneden.
(3) embryo het verharden
Alle platen of bars zijn zacht en moeten bij 80 graden 10 uren worden verwarmd om de chemische reactie te versnellen.
(4) automatische autoverwerking
De automatische knoopmachine, kan een autooppervlakte, een autobodem en een boring zijn, zelfs als het van letters voorzien, het graveren ook een tijd kan zijn te voltooien. De gewone vier gaten met kant en bodemknoop, kunnen 100 stukken uithakken elke minuut, zijn plateren en versperren hetzelfde.
(5) oppoetsend (het oppoetsen)
Aangezien de oppervlakte en de bodem van de auto een messenteken verlieten, zodat de behoefte om watermolenemmer glad malen aan te brengen. Het langzame roterende watermolenvat wordt hoofdzakelijk gevuld met water en steenpoeder. Dit proces vergt 10 uren. Na het water die is de knoop stom misteffect malen, als u het heldere effect moet gespeelde helder zijn wilt, gezet van het spel vergen de heldere vat hoofdzakelijk de bamboekern en was, dit proces 20 uren; Of vergt de water oppoetsende machine die met klein stenen en steenpoeder wordt gevuld, een proces om het bovengenoemde effect te bereiken, het proces 15 uren.
De gemeenschappelijke harsknoop wordt zo gemaakt, met hun verbeelding kan mooiere knoop geproduceerd hebben.
Neem ook de hars aangezien de grondstof volgens de verandering van de opvolgendeambacht de hoorn van de harsos aan gesp kan etc. ook maken, de het woordgesp van de harsdag, het harsteken

 

 

 

KNOOP STANDAARDgrootte dicht

 

Hoe te om de grootte van knopen te meten?

 

De knoopdiameter voor knoopgrootte, meet de buiten grootste diameter

 

 

Van de de Grafiekgrootte van de KNOOPgrootte de Grafiek „L“ betekent Ligne, de traditionele maateenheid voor het meten van knopen:

 

KIES VIIPLUS-KNOPENgrootte

 

KNOPEN door Kleur

Ligne

mm

duim

Rood

10L

7mm

1/4“

Rood-oranje

12L

8mm

5/16“

Sinaasappel

14L

9mm

3/8“

Oranjegeel

16L

10mm

3/8“

Geel

18L

11mm

7/16“

Geelgroen

20L

12mm

1/2“

Groen

22L

14mm

9/16“

Groenachtig blauw

24L

15mm

5/8“

Blauw

26L

16mm

5/8“

Blauw-violet

28L

18mm

11/16“

Viooltje

30L

19mm

3/4“

Violet-rood

32L

20mm

13/16“

Bruin

34L

21mm

7/8“

Gemengd

36L

23mm

15/16“

Bergkristal

38L

24mm

15/16“

Wit

40L

25mm

1“

Zwart

48L

30mm

1 3/16“

Goud

50L

32mm

1 1/4“

Zilver

54L

34mm

1 3/8“

Koper

60L

38mm

1 1/2“

Antiek Messing

80L

51mm

2“

 

 

DE HERFST EN DE WINTER DE NIEUWE VAN DE KNOPEN IN HET GROOT SMS VAN DE MANIERkleding GROOTHANDEL VAN DE KNOOPsteekproeven

 

HOE TE OM TOT KNOPEN OPDRACHT TE GEVEN

 

STEP 1: VERZEND E-MAIL EN ADVISEER WELK PUNT U INDIEN NODIG INTERESTING.SELECT DE GROOTTE, DE KLEUR OF DE HOEVEELHEID BENT. VOOR SOMMIGE PUNTEN, MOGEN WIJ EEN GROOTTE VOOR U ADVISEREN. KLIK ENKEL CONTROLE MIJN GROOTTE;

STEP 2: CITAAT U DE PRIJS EN MOQ, VOOR VOORRAADgrootte EN STIJL. CONTROLE UIT WANNEER DE PUNTselectie WORDT VOLTOOID. MAAK INDIEN NODIG SOMMIGE WIJZIGINGEN; WIJ VERZENDEN DE VRIJE STEEKPROEVEN VOOR U GOEDKEURING.

STEP 3: HET VOLLEDIGE VERSCHEPEN EN FACTURERINGSGEGEVENS.

 

WIJ DIE PROFORMArekening VERZENDEN, VULLEN HET VERSCHEPENDE FABRIEKSadres in;

 

SELECTEER EEN BETALINGSWIJZE;

KIES ÉÉN HET VERSCHEPEN OPTIE;

PAS BULKprijzen * EN KORTING TOE *;

„PLAATS ORDE“ BEËINDIGEN PRODUCTIE

 

STEP 4: Het VERSCHEPEN

 

PLAATS VANDAAG UW KNOOP PROEForde EN ONTVANG HET BINNEN 7-15 WERKDAGEN

 

 

SE L E.G.T I O N O F.R.E.G.O M M E N D E-D

 

ALLE LAGEN & DE TRENCHCOATS VAN DE KNOPENjasjes VAN KNOPENlagen VAN JASJESknopen VAN DE KNOPENkostuums KNOPEN VAN DE KNOPENblazers

 

DE FORMELE OVERHEMDEN KNOPEN TOEVALLIGE VAN HET BREIGOEDknopen VAN OVERHEMDENknopen DE SWEATSHIRTSknopen dicht

 

POLO'S & T-SHIRTS DE DE KNOOPbroeken & BORRELS KNOPEN DE KNOPEN VAN HET DE KNOPENondergoed VAN JEANSknopen SWIMWEAR DICHT

 

 

HET VERSCHEPEN INFORMATIE

 

Onze dienst:

Snelle levering door de lucht met onze eigen rekening (DHL, UPS, Fedex, TNT) of rekening van klanten, sparen uw tijd.

1)door uitdrukkelijk aan deur (DHL/FEDEX/UPS/TNT)

 

2)door de lucht aan luchthaven

 

3)door overzees aan haven

PRODUCTEN VERPAKKING

DE STANDAARDuitvoer PACKING.CARTONS/DE COMPUTER-AIDED SOFTWARE ENGINEERING VAN PALLETS/WOODE

 

 

OOK BEKEKEN KLANTEN

H O T P R O D U C T S

 

Jasjeknopen 

Het grijze wollen jasje met sterke tendensadem, elegante en zelfverzekerde verschijning gecreeerde onvergelijkelijke straatmanier, vrij gezet op een knappe windjekkerlaag, stuurt modieuze elegante adem.

 

 

HULP & STEUN

VRIJE KNOOPsteekproeven

 

CONTACT DE V.S.

 

Glanzende Matte Zwarte Bruine Bulk het Naaien Knopensourcing 4 Gaten met Patroonontwerp 1

 

 

DE MARKERING VAN KNOOPproducten

Alle Lagen & de Trenchcoats van de Knopenjasjes van Knopenlagen van Jasjesknopen van de Knopenkostuums Knopen van de Knopenblazers

De formele Overhemden knopen Toevallige van het Breigoedknopen van Overhemdenknopen de Sweatshirtsknopen dicht

Polo's & T-shirts de de Knoopbroeken & Borrels knopen de Knopen van het de Knopenondergoed van Swimwear van Jeansknopen dicht

 

VOLG DE V.S.

 

Van de het Jasje ontwerpen de Witte Strook van denimjeans het Metaalknopen Wasbare Snelheid

www.denim-buttons.com

 

 

Contactgegevens
JIAXING VIIPLUS INTERNATIONAL TRADING CO.,LTD

Contactpersoon: tiffany

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)