China DE KNOPEN VAN HET DENIMmetaal fabrikant

Decoratieve Onverwachte Knopen voor Kleding, het Metaal Onverwachte Knopen van de Koperlegering

Productdetails:
Plaats van herkomst: de fabrikanten van de kledingsknoop
Merknaam: DENIM BULK CLOTHING SNAP BUTTONS
Certificering: BUREAU VERITAS TEST
Modelnummer: Bulkmetaalbreuken voor kleding • metaalbreuken voor stof • metaalbreuken voor babykleren • metaalbre
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Koop Bulk Directe Knopen van Fabrikant
Prijs: Bulk Buttons for Sale: Cheap, Discount Buttons
Verpakking Details: DE UITVOERkartons
Levertijd: 6 - 15 WERKDAGEN
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: Onverwachte Knoopfabrieken | Betrouwbare Leveranciers in China
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Knooptype: DE RING-LENTE ONVERWACHTE KNOOP Materiaal: Koperlegering
kleur: GOUDEN, KANONmetaal, ZWART GLANZEND NIKKEL, ZILVEREN, ANTIEKE ZILVEREN, formaat: 16L~32L
Design: PLATERENkleur, AANGEPAST GEGRAVEERD EMBLEEM Functie: Zonder roest/middel tegen oxidatie
Vorm: Ronde Druk het verschepen uit: 4 - 7 WERKDAGEN

Productomschrijving

 

 

TITEL: Kleding Dame Snap Buttons Clothing Sliver Toebehoren in Kleding & Knopen

OVERZICHT

 

 


EEN VERFRISSENDE NIEUWE ERVARING VAN VERSIERINGEN • TOEBEHOREN IN KLEDING & ONVERWACHTE KNOPEN


 

In de bezige stadspendel afwisselend, maar nooit door om het even welk stuk van „verbindende staalwildernis“, concentreerde het macroconcept zich globale reis op de de herfst en de winterkledingsinzameling.

 

Nemend inspiratie van de bol-dravende wereld, stelt het ons met een lange reis voor: van de freewheelende kust, door de bezige stad, en definitief aan de koude bergen, die warm wordt een belangrijk element van kledingsstijl houden. Tijdens deze periode, werden de lijn tussen bedrijfskledij en de vrijetijdskleding meer en meer vaag.

 

 

 

BESCHRIJVING

 
Geen kwestie hoe de temperatuur en milieuverandering, de capaciteit foutloos om in verschillende scènes te verbinden de nadruk van de nieuwe reeks wordt.


 

 

 

DETAILvertoning

 

 

De knoop is een gemeenschappelijke knoop, algemeen bekend als 831 knoop, cirkelmetaal onverwachte knoop, 201 onverwachte knoop, koper onverwachte knoop, de onverwachte knoop van het legeringsgezicht, onverwachte knoop van het portefeuille de onverwachte, hoogwaardige metaal, onderaan jasje onverwachte knoop, laag onverwachte knoop, knoop van het overhemds de onverwachte jasje, de onverwachte knoop van 486#, onverwachte knoop, onverwachte knoop, kapknoop dicht. Omdat het gewoonlijk samengesteld uit vier delen is, wordt het wijd gebruikt in lagen, onderaan lagen, overhemden, het werkkleren, katoen-opgevulde lagen, jasjes en portefeuilles. Zijn eenvoudige, geschikte, modieuze prestaties worden erkend door het enorme aantal kledingstukfabrikanten, hebben vele fabrikanten hun eigen douanevraag, dus is de specificatie divers geworden, zijn de patronen en de stijlen toevalliger en persoonlijkheid geworden.

 

 


De drie stukken ofSnap knoop is één van de gemeenschappelijke die knopen, algemeen als onverwachte knoop, cirkelmetaalknoop, onverwachte gesp worden bekend, klikt de onverwachte knoop hier in zhejiang, 831/832/201/203/633/655/688; Guangdong heeft geroepen: 484/486/408/406 fabrieksmassaproduktie met een verscheidenheid van modellen, maar het het meest meestal gebruikte model voor de handenthousiasten zijn 831,633,655.The-type van breuk worden bepaald door de grootte van de volgende drie stukken (BCD-stukken), terwijl het patroon van onverwacht gezicht A vrij binnen A kan worden geselecteerd is bepaalde range.655 geschikt voor gespoppervlakte minder dan 10mm; 633 zijn geschikt voor 10mm15mm gespoppervlakte; 831 zijn geschikt voor gespen groter dan 15mm.

 

 

PRESTATIESvoordeel

 

De voordeeleigenschappen van Onverwachte Knoop Plastic knoop voor koud milieu, zullen de prestaties en breekbaar dalen. Het onverwachte Knopenmateriaal is algemeen zuiver koper, kan ook zeer goede prestaties aan koud milieu handhaven. Onverwachte Knopen zijn er vele manieren te roepen, kunt u de naaiende knoop of knoop ook roepen. De dringende knoop wordt etc. gebruikt voor kledingsstof, zoals overjas, onderaan jasje, overhemd, het werkkleren, katoen-opgevulde kleren, jasje.

 

 

ONTDEK MEER

OOK BEKEKEN KLANTEN

H O T P R O D U C T S

HULP & STEUN

VRIJE KNOOPsteekproeven

CONTACT DE V.S.

VOLG DE V.S.

 

Van de het Jasje ontwerpen de Witte Strook van denimjeans het Metaalknopen Wasbare Snelheid

www.denim-buttons.com

 

 


 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn