• Valentinas Kinskis
    VIIPLUS is het leiden en het gespecialiseerde bedrijf dat in R&D wordt gepoogd, knoopt productie en verkoop van kledingstuktoebehoren dicht.
  • Charles Reeves
    De Knopen van de Knooptrenchcoats van vrouwen, Klassieke dubbele rijknopen, modieus en gevoelig;
  • Elisa Bacchelli
    De gouden Kleur van het metaaloogje is zeer goed.
Contactpersoon : TIFFANY
Telefoonnummer : 0086018258386757 We'd Love To Hear From You!
WhatsApp : +0086018258386757

Aangepaste Eco - Vriendschappelijke Kokosnoten Bulkknopen 2/4 Gaten Aard

Plaats van herkomst De Douaneknopen van China: Koop Klantgerichte Online Knopen
Merknaam DENIM BUTTONS
Certificering ISO 9001
Modelnummer De milieuvriendelijke Aard knoopt 4 Gaten dicht
Min. bestelaantal Verhandelbaar
Prijs Luxury,High-end buttons For sale,Discount
Verpakking Details Houten de pallet Houten geval van het de uitvoerkarton
Levertijd 6 - 15 WERKDAGEN
Betalingscondities T/T, Western Union, Western Union
Levering vermogen 1200000 stuk/Stukken per Maand
Productdetails
Materiaal KOKOSNOOT Vorm Ronde
Eigenschap Duurzaam Technieken Natuurlijk
Knooptype 2,4 gaten Decoratie Nevel
Hoog licht

gepersonaliseerde houten knopen

,

decoratieve houten knopen

Laat een bericht achter
Productomschrijving

De aangepaste Milieuvriendelijke Massa van de Aardkokosnoot knoopt 4 Gaten voor overhemdsjasje & laag dicht

 

De milieuprestaties van kokosnotenshell zelf zijn ook op allerlei clothing.made van kinderen van toepassing om van China tot online bulkkokosnotenknopen opdracht te geven.

Het seizoen in de herfst, maar de hitte zijn niet verminderd. Wordt gebruikt aan de modieuze jonge vrouw dat Jane zoals T-shirt, stier -stier-puncher een stijl, in „jacht“ knoop „het modieuze plaything bouwt. Geen kwestiesterren of modellen, zijn enige het productliefde „van de knooprok“, de rok van Aline, de rok van de heupomslag, kleding, halve rok ...... Kleine knoop, zij die benadrukken een andere soort gevoelig is en elegant, almirah van modieus wijfje ving.

 

Materiaal: Kokosnotenshell


eigenschap: natuurlijke materialen, milieubescherming, grappige, onregelmatige vorm
De aangepaste Dienst: de vorm kan worden aangepast
Verkopende Punten: kokosnotenshell's leidt de eenvoudige textuur met een klassieke stijl tot het uiteindelijke toevallige knoopeffect;

 

De Toepassing van kokosnotenknopen

 

kledingstuktypes: de slijtage van vrouwen/de slijtage van mannen/de slijtage van het jonge geitje/vrijetijdskleding
kledingstukcategorieën: overhemd/jasje/laag

 

Materiaal: kokosnoot


vorm: 2/4 gatenknoop
eindig: stomp af
kledingstuktypes: de slijtage van vrouwen/de slijtage van mannen/de slijtage van het jonge geitje/vrijetijdskleding

 

De originele knopen van de kleuren bulkaard

 

Aantal

14L

18L

20L

22L

24L

28L

30L

32L

34L

36L

38L

40L

44L

46L

48L

bulkaardknopen

klantgericht

klantgericht

 

kledingstukcategorieën: overhemd/jasje/laag

 

Geen kwestie welk soort materiaal, welk soort het knippen, welk soort model, na het toevoegen van een knoop, de integrale uitrusting altijd een gevoelig gevoel kan sturen dat oude manieren per ongeluk herstelt.

Wij klampen ons aan het concept vast „coëxisterend met aard“.
Wij sparen geen inspanning in het ontwikkelen van kringloopproduct.
Het houden van het bevorderen producten die milieuvriendelijk en comfortabel zijn is onze uiteindelijke achtervolging. Ondertussen, zijn de milieuprestaties van kokosnotenshell zelf ook op allerlei de kleding van kinderen van toepassing.

 

Denim Bulkknopen

 

De ontwerpers integreren elementen zoals stad, technologie, aard en toekomst in de ontwerpideeën die van knopen, de knopen zelf speels en plastic maken uiterst. En brak het gebruiks verschillende materiaal om bouwstijl te mengen, knoop de inherente vernisjeindruk, tot confectie coruscate nieuwe modieuze kracht maakt.

 

Zou u een kleding voor een knoop kopen?

kokosnotenknopen

Nu is de knoop niet reeds beperkt tot open dichte kleding, valt wat aandacht kunnen ontdekken, schijnen alle soorten van niet bereid te zijn om cent te regelen om in de positie te blijven die in oneself oorspronkelijk zou moeten blijven, waar heeft knoop, die modieus heeft.

 

Aard


Geen kwestie is idee, manier, nog ben kwalitatief materiaal zelf, tegenwoordig besteedt het modieuze personage more and more aandacht aan het woord zoals groen, volgt gezonde, milieuprotection.denim het concept duurzame ontwikkeling en GEBRUIKT rekupereerbare technologie om rekupereerbare knopen van shell, kokosnoot en ander afval te produceren.


De manierspelers zijn altijd creatief. De onbelangrijke knopen, schijnbaar, kunnen aan oudste mooi zijn. Het geen kwestieoosten of westen, knopen met zijn eigen school van esthetica en cultuur, integratie die van stedelijk ritme, een verschillende manieresthetica vormen.

 

▲De Rejinapyo2018 herfst/de de winterreeksen tonen, knopen regeling dicht zijn gebroken, gecombineerd met onregelmatige besnoeiing, is elke vorm interessant en beheerst


Wanneer het over de pret van knopen komt, het aan ontwerpers zoals Rejina Pyo is met nieuwe ideeën voor zelfs de boring knopen op de proppen te komen, maar de knopen zelf zijn niet statisch.

 

U houdt van de knooprok, en waardiger van liefde.

De moderne achtervolging van een betekenis van delicatesse is „uniek“, en de knopen kunnen gedaane „onvervangbaar“ zijn. Niet alleen in de creatieve uitdrukking van ontwerp, maar ook in kwaliteit, zijn de Denimknopen absoluut overtuigend en maken de schrijver uit de klassieke oudheid klassieker.

 

Hoeveel verhalen kan een knoop hebben?


Het knoopelement, zou moeten zeggen het oudste soort versieringselement is.
De knooprokken werden eerst gebruikt in oud Rome in de 13de eeuw. Rond de jaren '30, werden de knopen gebruikt aan de kant van kleding, en hoewel zij decoratiever waren, kijkt het ontwerp nog vandaag modieus.

De kleren door CHRISTIAN DIOR worden ontworpen zijn op dat ogenblik uiterst bereidend en vrouwelijk onafhankelijk bewustzijn geweest, maar zij houden nog het ontwerp van vrouwelijke knopen op de linkerkant die.

 

Christian Dior 1947


Courreges, een maniermerk met een moderne toekomst, is bedreven bij het gebruiken van grote, gewaagde knopen die de eenvoudige lijnen van kleding weergalmen

Elementenkleur voor meer knopenkleuren, gelieve ons te contacteren.

 

Van de Knoopshell button bulk button real van de knopenpolyester van de de Hoornknoop van de het Ureumknoop maakt de Plastic de Knoopdecoratie anderen in orde Houten van de de Knoopstof Verpakt Knoop van de Knoopkokosnoot van de het Leerknoop Behandeld Knoop van het de Productenmessing Metaal van de Versieringen Onverwacht Jeans van de de Knoopklinknagel van de de Riekknoop Oogje 2 van de het Gatenknoop van /4 van de Gatenknoop van de de Steelknoop van het Metaalgespen van het de Koordenmetaal van de het Zinklegering het Type van de VersieringenOppervlaktebehandelingen de Nieuwe Onverwachte van de het Metaalkleur van Knopendelen van de Kaart Plastic Producten van de de Versieringen Nylon Oppervlakte Plastic van de de Oppervlakte Onverwachte Onverwachte Kurk Onverwachte Rubber van het het Koordoogje van de Gespknopen Bulktendens

manierknopen

 

VOLG DE V.S.

 

De de Knopendouane van de denimmaatkleding verminderde Onverwachte Knopenparel

www.denim-buttons.com