China DE KNOPEN VAN HET DENIMmetaal fabrikant

Gouden van de de Parelriek van de Kleuren Bulkkleding Onverwachte nikkel-Vrije de Knopenbevestigingsmiddelen

Productdetails:
Plaats van herkomst: de fabrikanten van de kledingsknoop
Merknaam: DENIM BUTTONS SUPPLIER
Certificering: BV ITS or TUV BUTTONS TESTING
Modelnummer: DE ONVERWACHTE KNOOP VAN DE PARELriek
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Koop Bulk Directe Knopen van Fabrikant
Prijs: Luxury,High-end buttons For sale,Discount
Verpakking Details: DE UITVOERkartons
Levertijd: 4 - 12 WERKDAGEN
Betalingscondities: T / T, L / C, Western Union
Levering vermogen: Onverwachte Knoopfabrieken | Betrouwbare Leveranciers in China
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Knooptype: Riekdrukknopen Materiaal: PAREL, KOPER, MESSING, Vijf klauwen
kleur: DE PARELkleur, MAAKT SCHOON GROOTTE & DE FIT: 16L
Design: DTM-kleur Functie: Vijf klauwen, Loodvrije, geëmailleerde knoop
Toepassing: BABYkleding, OVERHEMD Druk het verschepen uit: 4 - 7 WERKDAGEN

Productomschrijving

De riekdrukknopen, de Onverwachte Knopen van de Parelring stellen zich de Gouden van de de Parel Kleine Grootte van het Kleurenmetaal van de de Douaneriek Onverwachte Bulkknopen voor Kledingstukken voor.

Metaal Onverwachte Knopen online voor verkoop bij www.denim-buttons.com, bulk de knoop-BREUKEN van de knoopcatalogus pdf downloadDENIM-BUTTONS.COM BULKleverancier & M…
RIVETSD-RING HET LEVEREN VAN DE ONVERWACHTE VAN BUTTONSHOOK & VAN EYESJEANS BUTTONSEYELETSJEAN. REUSACHTIGE SELECTIE BULKknopen. TYPES: ONVERWACHTE KNOOP, RIEK ONVERWACHTE KNOOP, HAAK & OGEN, JEANSknopen, OOGJES, D-VORMIGE RING, JEAN-KLINKNAGELS.
OVERZICHT
UW BRON VOOR KWALITEIT BREEKT KLEUR BUTTONS.GOLD VAN HET KNOPEN DE GOUDEN ONVERWACHTE METAAL MET DE STOFFENknopen VAN PARELwhite/colourfull ONVERWACHTE KNOPEN DTM

Wij vervaardigen en leveren een kwalitatieve waaier van de Onverwachte Knopen van de Parelring. De aangeboden waaier is geschikt voor kledingsversieringen. De volledige waaier wordt door optimale die kwaliteit van grondstoffen bewerkt te gebruiken van eerste verkopers van de industrie worden verkregen. Deze die knopen zijn kwaliteit op hoge industriële normen wordt gecontroleerd alvorens op het eind van cliënten op hoge industriële normen te leveren. Wij bieden Parelring Onverwachte Knopen aan onze cliënten aan bij redelijke prijsklasse.

De onverwachte bulkdieknopen in China worden gemaakt, ook 5 riekstijl breekt, en is de klassieke drukknop voor breigoed, maar onlangs, is het gemaakt tot een breder gebruik in andere kledingsectorendank het riekensysteem.

Onverwachte ButtonsMaterials-Certificatie
Alle materialen worden zorgvuldig geselecteerd en TESTEN verklaard. Deze certificatie voldoet aan de verordeningen van kindveiligheid en algemene gezondheid.

Wij specialiseren ons in metaalring, GLB en parel 5 de breuken van de riekstijl in een grote selectie van de metaalkleur voor kledingstuk en bijkomende bouw.

 

De Voorbeelden van de productdemonstratie
Wij bieden in vele verschillende types van riek onverwachte knopen aan

Woelt Onverwachte die Knooptype & Styple met een riek om in China wordt gemaakt 

Onverwachte Knopenvorm

Het is beschikbaar in drie verschillende types, stelt de grootte en verschillend, volgens de textiel waarin zij gaan worden bevestigd.

Alle delen met inbegrip van GLB, contactdoos, nagel en riek worden gemaakt van het messing van uitstekende kwaliteit en milieuvriendelijk. Er zijn diverse soorten GLB zoals holle riek onverwachte knoop, GLB-riek onverwachte knoop, parelachtige riek onverwachte knoop, geschilderde riek onverwachte knoop, breken negen klauwen knoop en acht klauwen breken bodem.

De Breuken van de ringsriek  • Open Riekbevestigingsmiddel  • Onverwachte Knoop • Metaalbreuken • Geen Breuken • Tang
Giftigheid van het lood heeft lange het geweten, kwalificeerden wij loodvrije knoop en componenten voor babys en kinderenkleren.

De onverwachte knoop (ook genoemd persnagel, popcornpan, breuk) is mechanische bevestigingsmiddelen die sluiten of met een het klikken of het breken geluid sluiten. Er zijn twee verschillende types momenteel van breuken in de markt, de post-stijl en de riek-stijl. Worden de riek-stijl onverwachte knopen gebruikt in vele toepassingen maar majoor in kledingstukken en handcrafted punten. Zij worden het best gebruikt met los geweven of breien stoffen.
Is de riek Onverwachte Knoop een lijn van miniatuurdiebreuken het meest meestal voor de slijtage van de baby, medische slijtage worden gebruikt, en workwear in toepassingen die lichte van het spannings onverwachte actie en laag-profiel gehechtheid vereisen.
Schade van de de oorzaken minimale stof van de riek heeft de Onverwachte Knoop en het uitstekende greepmacht op gevoelige stoffen. Beschikbaar in verf aan gelijke kleuren en het anti-nikkel eindigt.

BESCHRIJVINGGouden van de de Parelriek van de Kleuren Bulkkleding Onverwachte nikkel-Vrije de Knopenbevestigingsmiddelen

[TYPEstijlen]

  • MATERIAAL: MESSING

  • EIGENSCHAP: 5 KLAUWEN

  • METALEN EN AFWERKING: SAAIE ZILVEREN, ANTIEKE MESSINGScolor.gold KLEUR

  • ELETROPLATED BEËINDIG EMAILverf EINDIGEN: Naast een algemeen platerenproces, kan het riekdeel ook door glanzende of steenverf worden met een laag bedekt eindigt met zijn enig-opgeruimde of volledige deklagen. Het verfloodgehalte voldoet de veiligheidsregelgeving van belangrijke landen aan vereiste. De norm kan op kinderenkleren, speelgoed en verwante punten meestal van toepassing zijn.

De kwaliteit & de duurzame riekbreuken zullen een rand geven aan om het even welke cliënt het willen.

Wij creëren de Fijnste knopen van Verfdeklagen voor de Toekomst
De Levering van de verfdeklaag • Loodvrije Deklagen • Epoxydeklaagknopen

 

DETAILvertoning

VIIPLUS de broekenknoop, de de rokknoop van vrouwen, de vijf klauwenknoop, vier knopen, de bagageknoop, de ondergoedknoop, de knoop, de graanknoop enz. VIIPLUS bieden een groot aantal kleren vijf van kinderen klauwgesp aan, cheongsam parel vijf klauw, overhemdsparel vijf klauw, babyparel vijf klauw, gemengde bloemspecies, volledige kleuren. De producten zijn overgegaan de test, milieubescherming, zuigelingen en de kinderen de onschadelijke, internationale kwaliteitscontrolenormen, verzekerde kwaliteit, uw kleren bij gemak laten dragen, kijken comfortabel, etc. heeft VIIPLUS parel vijf klauw bijna honderd soorten, met inbegrip van gemengde bloem vijf klauwknoop, transparante vijf klauwknoop, witte parel vijf klauwknoop, veelkleurige vijf klauwknoop.

NIEUWE INZAMELINGEN

Productmarkeringen 
Metaalbreuken voor Kleding • Metaalbreuken voor Stof • Metaalbreuken voor Babykleren • Metaalbreuken voor Doek • Metaalbreuken voor Verkoop • De geëmailleerde Breuken van de Riekring • Decoratieve Knopen • Parel Onverwachte Knopen • Grootte 12 Harsknopen • Plastic Knoop • Grootte 14 Metaalknoop• Grootte 16 Onverwachte Knoop • 7 mm-Breuken • 9 mm-Klinknagel • 10 de Onverwachte Knoop van mm • KledingstoebehorenGouden van de de Parelriek van de Kleuren Bulkkleding Onverwachte nikkel-Vrije de Knopenbevestigingsmiddelen

OOK BEKEKEN KLANTEN

Wij verstrekken diverse diameters van riek zich van 7.2mm (Lijn 12) aan 26mm (Lijn 31) als hieronder lijst uitstrekt; Beschikbaar met variërende rieklengte bij norm aan buitengewoon lange types.

SE L E.G.T I O N O F.R.E.G.O M M E N D E-D

De Breuken van de ringsriek • Geen Breuk • Onverwachte Knopen

Onze breukenknopen zijn met maat als knopen. Selecteer een onverwachte knopengrootte…

WOELT ONVERWACHTE KNOPENgrootte met een riek om

KNOOPtoepassing

ONVERWACHTE STIJL

DE ONVERWACHTE GROOTTE VAN PRNG

Nieuw - geboren & Doll kleren

Uiterst klein

7.2mm (12L ~ 9/32“); 8.2mm (13L ~ 21/64“)

De zuigelingen, de Peuters & de Kinderen dragen

Klein

9mm/9.3mm (14L ~ 23/64“); 9.5mm/9.7mm (15L ~ 3/8“)

Volwassenen Kleding & Stof Ambachtpunten

Middel

10mm/10.5mm (16L ~ 13/32“); 11mm/11.5mm (17L ~ 11/16“); 12mm/12.5mm (18L ~ 23/32“); 13mm/13.5mm (20L ~ 1/2“); 14mm/14.5mm (22L ~ 9/16“); 15mm (24L ~ 19/32“)

Groot

14mm (22L ~ 9/16“); 15mm (24L ~ 19/32“); 16mm (25L ~ 5/8“); 20mm/20.8mm (32L ~ 13/16“); 24mm (36L ~ 29/32“); 26mm (41L ~ 21/64“)

 

HULP & STEUN

Wij die zich in kleurrijke onverwachte knopen in China specialiseren. Wij zijn beschikbaar om met uw breuk, hulpmiddel en kledingstukproductievragen te helpen. Als wij niet het antwoord kennen, gelieve met ons te contacteren, hebben wij vele jaren in onverwachte expercince van knopenversieringen. Wij moeten hier helpen het kopen van de juiste breuk maken een pret en een gemakkelijke ervaring!

VRIJE KNOOPsteekproeven

  • Drukknoppen voor kleren

  • Metaal onverwachte knopen

  • De sluiting van de persnagel

  • De knopen van de metaalkopspijker voor jeans

  • De klinknagelsfabrikant van het douanedenim

  • Van de broekenhaak en bar sluitingen

VOLG DE V.S.

Van de het Jasje ontwerpen de Witte Strook van denimjeans het Metaalknopen Wasbare Snelheid

www.denim-buttons.com

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn